14 Şubat'ta Ankara'da 14 çifte nikah

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.02.2024 - 16:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:45
 

14 Şubat'ta Ankara'da 14 çifte nikah

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, Sevgililer Günü'nde dünya evine girmek isteyen 14 çiftin nikahlarını kıydı ve bu mutlu anlarında onlara eşlik etti.
Keçiören'deki bir alışveriş merkezinde özel olarak düzenlenen nikah töreninde Turgut Altınok'un kıydığı nikahlara çiftlerin aileleri ve yakınları da tanıklık etti. Her bir çiftin ismi tek tek anons edilerek evet diyerek mutluluğa adım atmaları, salondaki atmosferi coşturdu ve mutluluk gözyaşlarına neden oldu. Nikah merasimi öncesi bir konuşma yapan Turgut Altınok, gençlere ve misafirlere hitaben aile kurumunun kıymetini vurguladı. "Bir ömür boyu birlikte olacak, paylaşacak ve birlikte yol alacak olan gençlerimiz için aile, hayatın en temel taşıdır." diyen Altınok, aile değerlerini yaşatarak kültürümüzü ve milli manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmamız gerektiğini belirtti. Nikah işlemlerinin tamamlanmasının ardından Altınok, çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim ederek hediyelerini verdi. Nikah törenine Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar ve MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı da katıldı.
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok, Sevgililer Günü'nde dünya evine girmek isteyen 14 çiftin nikahlarını kıydı ve bu mutlu anlarında onlara eşlik etti.

Keçiören'deki bir alışveriş merkezinde özel olarak düzenlenen nikah töreninde Turgut Altınok'un kıydığı nikahlara çiftlerin aileleri ve yakınları da tanıklık etti. Her bir çiftin ismi tek tek anons edilerek evet diyerek mutluluğa adım atmaları, salondaki atmosferi coşturdu ve mutluluk gözyaşlarına neden oldu.

Nikah merasimi öncesi bir konuşma yapan Turgut Altınok, gençlere ve misafirlere hitaben aile kurumunun kıymetini vurguladı. "Bir ömür boyu birlikte olacak, paylaşacak ve birlikte yol alacak olan gençlerimiz için aile, hayatın en temel taşıdır." diyen Altınok, aile değerlerini yaşatarak kültürümüzü ve milli manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmamız gerektiğini belirtti.

Nikah işlemlerinin tamamlanmasının ardından Altınok, çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim ederek hediyelerini verdi.

Nikah törenine Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar ve MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.