YOZGATLILARIN GÖKDELENDEKİ COŞKULU ARABAŞI ŞÖLENİ!

Yerel 27.01.2023 - 14:38, Güncelleme: 28.01.2023 - 12:12
 

YOZGATLILARIN GÖKDELENDEKİ COŞKULU ARABAŞI ŞÖLENİ!

Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun geleneksel arabaşı şöleni yapıldı. Başkentin göbeğindeki gökdelenin 20. Katında bulunan Dört Mevsim Akademisinde gerçekleştirilen programa ilgi büyük oldu.
ANKHABER Genel Başkanlığını Ahmet Koç’un yaptığı Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Başkent Ankara’da yine coşkulu bir arabaşı şöleni etkinliğine imza attı. Geleneksel hal alan etkinlik, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanında bulunan Türkiye’nin ilk gökdeleni olan Kahramanlar İş Merkezi’nin 20. Katında bulunan Dört Mevsim Akademisinde gerçekleştirildi. Ankara’yı kuşbakışı gören manzara eşliğindeki programa ilgi yoğundu. Yozgatlıların birlik ve dayanışmasını güçlendiren program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuklara arabaşı çorbası ikram edildi. YOĞUN BİR KATILIM VARDI Programa; Tarım Orman Köy İşleri ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Teknoloji Koordinasyon Başkanı Osman Coşkun, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde Profesör Dr. Öcal Oğuz, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Özcan, Yozgat Birlik Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Durak Turan Düz, Yozgatlı akademisyenler, iş insanları, eğitimciler, hukukçular, doktorlar, esnaflar, bürokratlar ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile basın mensupları katıldı. GENEL BAŞKAN AHMET KOÇ’UN KONUŞMASI Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğimiz için arabaşı programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. “Hemşerilerimize hiçbir zaman tepeden bakmadık. İyi günlerinde, kötü günlerinde gücümüz yettiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz” diye devam eden Ahmet Koç, “Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz. Müslümanları hedef gösteren ve kutsal değerlerimize hakaret eden bu İslam düşmanı provokatif eyleme ifade özgürlüğü adı altında izin verilmesini hiçbir şekilde kabul etmiyoruz en güçlü şekilde kınıyoruz.” Oeoikten sonra tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutladı. “Birlik, beraberliğimizin ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledik” diyen Ahmet Koç şöyle devam etti: “Bu tür etkinliklerimizde sizlerle dolan salonlar dayanışmamızın göstergesidir. Birbirimizin eksiğini, gediğini görmeye değil, aksine bir olmaya, beraber olmaya ve güçlü olmaya çok ihtiyacımız var. Her halde ve şartta birbirimize sarılmaya, koşulsuz sevmeye; birbirimizin güzel taraftarını görmeye, sevmeye, saymaya ihtiyacımız var. Böyle olur Yozgatlı dayanışması. Tanıtım Günlerimizde Ankara’da rüzgar estirdik, şimdi de gökdelende fırtına estirdik. Ankara’da yaşayan 720 bin Yozgatlıya bu başarılar az gelir. Kollarımızı daha güçlü sıvayalım, sırt sırtta verelim.” İSMAİL ALTAN’A TEŞEKKÜR ETTİ Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, “Kapılarını bize sonuna kadar açan Akademi Kurucusu Genel Müdürü Yozgat Sorgunlu Hemşerimiz Sayın İsmail Altan Bey’e teşekkür ediyoruz” dedi. Program boyunca katılımcılar sohbete ve arabaşıya doldu.
Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun geleneksel arabaşı şöleni yapıldı. Başkentin göbeğindeki gökdelenin 20. Katında bulunan Dört Mevsim Akademisinde gerçekleştirilen programa ilgi büyük oldu.

ANKHABER

Genel Başkanlığını Ahmet Koç’un yaptığı Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Başkent Ankara’da yine coşkulu bir arabaşı şöleni etkinliğine imza attı.

Geleneksel hal alan etkinlik, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanında bulunan Türkiye’nin ilk gökdeleni olan Kahramanlar İş Merkezi’nin 20. Katında bulunan Dört Mevsim Akademisinde gerçekleştirildi.

Ankara’yı kuşbakışı gören manzara eşliğindeki programa ilgi yoğundu.

Yozgatlıların birlik ve dayanışmasını güçlendiren program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuklara arabaşı çorbası ikram edildi.

YOĞUN BİR KATILIM VARDI

Programa; Tarım Orman Köy İşleri ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Cumhurbaşkanlığı Bilim ve Teknoloji Koordinasyon Başkanı Osman Coşkun, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde Profesör Dr. Öcal Oğuz, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Özcan, Yozgat Birlik Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Durak Turan Düz, Yozgatlı akademisyenler, iş insanları, eğitimciler, hukukçular, doktorlar, esnaflar, bürokratlar ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile basın mensupları katıldı.

GENEL BAŞKAN AHMET KOÇ’UN KONUŞMASI

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğimiz için arabaşı programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Hemşerilerimize hiçbir zaman tepeden bakmadık. İyi günlerinde, kötü günlerinde gücümüz yettiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz” diye devam eden Ahmet Koç, “Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz. Müslümanları hedef gösteren ve kutsal değerlerimize hakaret eden bu İslam düşmanı provokatif eyleme ifade özgürlüğü adı altında izin verilmesini hiçbir şekilde kabul etmiyoruz en güçlü şekilde kınıyoruz.” Oeoikten sonra tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutladı.

“Birlik, beraberliğimizin ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledik” diyen Ahmet Koç şöyle devam etti:

“Bu tür etkinliklerimizde sizlerle dolan salonlar dayanışmamızın göstergesidir. Birbirimizin eksiğini, gediğini görmeye değil, aksine bir olmaya, beraber olmaya ve güçlü olmaya çok ihtiyacımız var. Her halde ve şartta birbirimize sarılmaya, koşulsuz sevmeye; birbirimizin güzel taraftarını görmeye, sevmeye, saymaya ihtiyacımız var. Böyle olur Yozgatlı dayanışması. Tanıtım Günlerimizde Ankara’da rüzgar estirdik, şimdi de gökdelende fırtına estirdik. Ankara’da yaşayan 720 bin Yozgatlıya bu başarılar az gelir. Kollarımızı daha güçlü sıvayalım, sırt sırtta verelim.”

İSMAİL ALTAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, “Kapılarını bize sonuna kadar açan Akademi Kurucusu Genel Müdürü Yozgat Sorgunlu Hemşerimiz Sayın İsmail Altan Bey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Program boyunca katılımcılar sohbete ve arabaşıya doldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.