Uluslar Ligi'nde tek hedef A Ligi'ne yükselmek

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 08.02.2024 - 23:41, Güncelleme: 08.02.2024 - 23:41
 

Uluslar Ligi'nde tek hedef A Ligi'ne yükselmek

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin rakipleri belli oldu. Teknik patron Montella, milli takımın hedefinin A Ligi'ne yükselmek olduğunu dile getirdi...
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar Ligi'nde hedeflerinin grubu lider tamamlayarak A Ligi'ne yükselmek olduğunu dile getirdi. Montella, A Milli Futbol Takımı'nın, B Ligi 4. Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleştiği UEFA Uluslar Ligi kura çekiminden sonra açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda Türkiye'nin karşılaştığı rakiplerle aynı gruba düştüklerini belirten İtalyan teknik adam şunları söyledi: TANIDIK RAKİPLERLE MÜCADELE EDECEK "Futbolcularımız için tanıdık rakipler olan Galler, İzlanda ve Karadağ ile B Ligi'nde mücadele edeceğiz. Kuzeyden gelen takımlara karşı oynamak her zaman zorlu olmuştur, özellikle de kendi sahalarında avantajlarını kullandıklarında. Bu takımlar, yüksek fiziksel güçleriyle öne çıkıyor ve son yıllarda taktiksel olarak da önemli bir gelişme kaydettiler. Yakın zamanda Galler ile Cardiff'te oynadığımız EURO 2024 Eleme maçında bunu gördük. İzlanda için de aynı şeyler geçerli. Karadağ ise, daha önce büyük turnuvalara katılamamış olabilir ancak birçok yetenekli oyuncuya sahip bir takım." Montella, UEFA Uluslar Ligi'nin aynı zamanda Dünya Kupası'na giden bir yol olduğunu vurgulayarak, "Hedefimiz tabii ki grubumuzu lider tamamlayıp A Ligi'ne yükselmek. Bu bize 2026 Dünya Kupası Finalleri'ne katılmak için ek bir fırsat sunacak." şeklinde konuştu.
UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin rakipleri belli oldu. Teknik patron Montella, milli takımın hedefinin A Ligi'ne yükselmek olduğunu dile getirdi...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar Ligi'nde hedeflerinin grubu lider tamamlayarak A Ligi'ne yükselmek olduğunu dile getirdi.

Montella, A Milli Futbol Takımı'nın, B Ligi 4. Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleştiği UEFA Uluslar Ligi kura çekiminden sonra açıklamalarda bulundu.

Yakın zamanda Türkiye'nin karşılaştığı rakiplerle aynı gruba düştüklerini belirten İtalyan teknik adam şunları söyledi:

TANIDIK RAKİPLERLE MÜCADELE EDECEK

"Futbolcularımız için tanıdık rakipler olan Galler, İzlanda ve Karadağ ile B Ligi'nde mücadele edeceğiz. Kuzeyden gelen takımlara karşı oynamak her zaman zorlu olmuştur, özellikle de kendi sahalarında avantajlarını kullandıklarında. Bu takımlar, yüksek fiziksel güçleriyle öne çıkıyor ve son yıllarda taktiksel olarak da önemli bir gelişme kaydettiler. Yakın zamanda Galler ile Cardiff'te oynadığımız EURO 2024 Eleme maçında bunu gördük. İzlanda için de aynı şeyler geçerli. Karadağ ise, daha önce büyük turnuvalara katılamamış olabilir ancak birçok yetenekli oyuncuya sahip bir takım."

Montella, UEFA Uluslar Ligi'nin aynı zamanda Dünya Kupası'na giden bir yol olduğunu vurgulayarak, "Hedefimiz tabii ki grubumuzu lider tamamlayıp A Ligi'ne yükselmek. Bu bize 2026 Dünya Kupası Finalleri'ne katılmak için ek bir fırsat sunacak." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.