‘Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu’ Cuma günü gerçekleştirilecek

Güncel 30.04.2024 - 11:23, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:23
 

‘Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu’ Cuma günü gerçekleştirilecek

ANKHABER / Türkiye Cumhuriyeti ile kardeş Azerbaycan arasındaki ilişkiler her geçen gün daha da güçleniyor. Bu sürece katkı veren birçok sivil toplum kuruluşu da bulunuyor.
ANKARA KENT KONSEYİ’NDEKİ FORUM Bu çerçevede çok önemli bir etkinliğe daha imza atılıyor. Azerbaycan Kültür Bakanlığı, Azerbaycan Türkiye Evi ve Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) birlikte düzenleyeceği ‘Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu’ 3 Mayıs Cuma günü Saat 15.00’te Ankara Kent Konseyinde gerçekleştirilecek. ÖNEMLİ KONU VE KONUŞMACILAR VAR Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu’nun ilk bölümünde ‘Azerbaycan Türkiye Strateji Ortaklığı’ Programı ele alınacak. Programın katılımcıları arasında Ankara Kent Konseyi Başkanı (AKK) Halil İbrahim Yılmaz, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Azerbaycan Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Agil Alesger, Azerbaycan Türkiye Evi (ATEV) Genel Sekreteri Toğrul Allahverdili, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da bulunuyor. DİĞER BÖLÜMÜN KONUŞMACILARI ‘Batı Azerbaycan’ın Tarihi-kültürel Mirası bölümünde yer alan katılımcılar ise şöyle: TRT Yönetim Kurulu Üyesi/Moderatör Dr. Oğuzhan Bilgin, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Elmas, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir, Akademisyen Dr. Günay Nabi, Akademisyen Deniz Demir. DR. SÜLEYMAN BASA’NIN DAVETİ Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda, “Sizi Azerbaycan Kültür Bakanlığı, Azerbaycan Türkiye Evi ve TİMBİR`in birlikte düzenleyeceği Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu`nda (Azerbaycan Türkiye Strateji Ortaklığı, Batı Azerbaycan’ın tarihi-kültürel mirası) görmekten onur duyarız” ifadelerini kullandı.
ANKHABER / Türkiye Cumhuriyeti ile kardeş Azerbaycan arasındaki ilişkiler her geçen gün daha da güçleniyor. Bu sürece katkı veren birçok sivil toplum kuruluşu da bulunuyor.

ANKARA KENT KONSEYİ’NDEKİ FORUM

Bu çerçevede çok önemli bir etkinliğe daha imza atılıyor.

Azerbaycan Kültür Bakanlığı, Azerbaycan Türkiye Evi ve Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) birlikte düzenleyeceği ‘Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu’ 3 Mayıs Cuma günü Saat 15.00’te Ankara Kent Konseyinde gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ KONU VE KONUŞMACILAR VAR

Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu’nun ilk bölümünde ‘Azerbaycan Türkiye Strateji Ortaklığı’ Programı ele alınacak.

Programın katılımcıları arasında Ankara Kent Konseyi Başkanı (AKK) Halil İbrahim Yılmaz, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Azerbaycan Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Agil Alesger, Azerbaycan Türkiye Evi (ATEV) Genel Sekreteri Toğrul Allahverdili, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da bulunuyor.

DİĞER BÖLÜMÜN KONUŞMACILARI

‘Batı Azerbaycan’ın Tarihi-kültürel Mirası bölümünde yer alan katılımcılar ise şöyle: TRT Yönetim Kurulu Üyesi/Moderatör Dr. Oğuzhan Bilgin, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Elmas, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir, Akademisyen Dr. Günay Nabi, Akademisyen Deniz Demir.

DR. SÜLEYMAN BASA’NIN DAVETİ

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda, “Sizi Azerbaycan Kültür Bakanlığı, Azerbaycan Türkiye Evi ve TİMBİR`in birlikte düzenleyeceği Türkiye Azerbaycan Ankara Forumu`nda (Azerbaycan Türkiye Strateji Ortaklığı, Batı Azerbaycan’ın tarihi-kültürel mirası) görmekten onur duyarız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.