Tatilin keyfi Gölbaşı'nda çıkar

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.01.2024 - 12:55, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:55
 

Tatilin keyfi Gölbaşı'nda çıkar

Gölbaşı Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ara tatilinde öğrencilere keyifli anlar yaşatmak amacıyla özel etkinlikler düzenleyecek. Gölbaşı'nda çocuklar için müzikal de olacak...
Gölbaşı Belediyesi, 19 Ocak 2024'te başlayacak yarıyıl tatili süresince öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Öğrencilerin tatil döneminde eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla planlanan etkinliklerde, çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek. Bu kapsamda Gölbaşı Belediyesi, 29-30 Ocak ve 1-2-3 Şubat tarihlerinde 400 öğrenciyi Aqua Vega Akvaryumu'nu ziyaret etmeye götürecek. Belirlenen tarihlerde saat 10.00'da Atatürk Sahil Parkı'ndan kalkacak olan servislerle öğrenciler, eğlenceli bir akvaryum gezisi yapacaklar. Ayrıca, aynı günlerde Ankara Sanat Merkezi tarafından sergilenen '5 Kafadar' adlı müzikali izleme fırsatı bulacaklar. HAVUZLAR İÇİN KAYIT YAPTIRILMALI Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere bir diğer müjdeyi de havuzlarda verdi. Başkan Ramazan Şimşek'in talimatlarıyla, 7-12 yaş arasındaki öğrenciler için 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında Gölbaşı Belediyesi tesislerindeki havuzlar ücretsiz olacak. Havuzlardan faydalanmak isteyen öğrenciler, 18-19 Ocak tarihlerinde kontenjanla sınırlı olan kayıtlarını yaptırabilecekler. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak, "Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı. Onlar için ne yapsak az. Yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız" dedi.
Gölbaşı Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ara tatilinde öğrencilere keyifli anlar yaşatmak amacıyla özel etkinlikler düzenleyecek. Gölbaşı'nda çocuklar için müzikal de olacak...

Gölbaşı Belediyesi, 19 Ocak 2024'te başlayacak yarıyıl tatili süresince öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Öğrencilerin tatil döneminde eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla planlanan etkinliklerde, çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek. Bu kapsamda Gölbaşı Belediyesi, 29-30 Ocak ve 1-2-3 Şubat tarihlerinde 400 öğrenciyi Aqua Vega Akvaryumu'nu ziyaret etmeye götürecek. Belirlenen tarihlerde saat 10.00'da Atatürk Sahil Parkı'ndan kalkacak olan servislerle öğrenciler, eğlenceli bir akvaryum gezisi yapacaklar. Ayrıca, aynı günlerde Ankara Sanat Merkezi tarafından sergilenen '5 Kafadar' adlı müzikali izleme fırsatı bulacaklar.

HAVUZLAR İÇİN KAYIT YAPTIRILMALI

Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere bir diğer müjdeyi de havuzlarda verdi. Başkan Ramazan Şimşek'in talimatlarıyla, 7-12 yaş arasındaki öğrenciler için 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında Gölbaşı Belediyesi tesislerindeki havuzlar ücretsiz olacak. Havuzlardan faydalanmak isteyen öğrenciler, 18-19 Ocak tarihlerinde kontenjanla sınırlı olan kayıtlarını yaptırabilecekler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak, "Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı. Onlar için ne yapsak az. Yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceğimiz etkinliklerle öğrencilerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.