Tatil zili çaldı karneler alındı

Ankara 19.01.2024 - 13:06, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:06
 

Tatil zili çaldı karneler alındı

Ankara'da karne alan öğrenciler 5 Şubat'a kadar sürecek tatil günlerine başladı. Gölbaşı'nda da Başkan Ramazan Şimşek, öğrencileri hediyelerle mutlu etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilere yarıyıl tatili karnelerini dağıttı. Başkan Şimşek, öğrencilere kitap seti, puzzle ve oyuncak hediye etti. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitim alan yaklaşık 20 milyon öğrenci, yarıyıl tatiline girdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, bu heyecanı paylaşmak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Şimşek, Bilnet Okulları, Ravza Kur'an Kursu ve Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Ayrıca, Şahin Sevin İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayrettin Balcı, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Satılmış Deveci ve veliler de katıldı. EĞİTİMDE TÜM İMKÂNLAR KULLANILIYOR Başkan Şimşek, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara hediyeler verdi. Ayrıca öğrencilere, ara tatilde dinlenip kitap okumalarını tavsiye etti. "Geleceğimiz için eğitimde tüm imkânları kullanıyoruz" diyen Başkan Şimşek, çocukların mutluluğu için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Yeni başlayan öğrencilere kırtasiye seti dağıttıklarını ve günde yaklaşık 2 bin öğrenciyi ücretsiz olarak okullarına taşıdıklarını ifade etti. Eğitim alanında birçok faaliyetlerinin olduğunu vurgulayan Şimşek, "Eğitim varsa gelecek de var" dedi. Gölbaşı'nın öğrenci kenti olduğunu vurgulayan Başkan Şimşek, Üniversiteliler Caddesi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Projede 4 sinema salonu ve 37 dükkân bulunacağını söyleyen Şimşek, öğrencilere birçok aktivite imkânı sunduklarını ve artık öğrencilerin başka ilçelere gitmek zorunda kalmadığını ifade etti. Başkan Şimşek, başarılı bir eğitim öğretim dönemini geride bırakan tüm öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik ederek iyi tatiller diledi.
Ankara'da karne alan öğrenciler 5 Şubat'a kadar sürecek tatil günlerine başladı. Gölbaşı'nda da Başkan Ramazan Şimşek, öğrencileri hediyelerle mutlu etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilere yarıyıl tatili karnelerini dağıttı. Başkan Şimşek, öğrencilere kitap seti, puzzle ve oyuncak hediye etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitim alan yaklaşık 20 milyon öğrenci, yarıyıl tatiline girdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, bu heyecanı paylaşmak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Şimşek, Bilnet Okulları, Ravza Kur'an Kursu ve Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Ayrıca, Şahin Sevin İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayrettin Balcı, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Satılmış Deveci ve veliler de katıldı.

EĞİTİMDE TÜM İMKÂNLAR KULLANILIYOR

Başkan Şimşek, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara hediyeler verdi. Ayrıca öğrencilere, ara tatilde dinlenip kitap okumalarını tavsiye etti.

"Geleceğimiz için eğitimde tüm imkânları kullanıyoruz" diyen Başkan Şimşek, çocukların mutluluğu için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Yeni başlayan öğrencilere kırtasiye seti dağıttıklarını ve günde yaklaşık 2 bin öğrenciyi ücretsiz olarak okullarına taşıdıklarını ifade etti. Eğitim alanında birçok faaliyetlerinin olduğunu vurgulayan Şimşek, "Eğitim varsa gelecek de var" dedi.

Gölbaşı'nın öğrenci kenti olduğunu vurgulayan Başkan Şimşek, Üniversiteliler Caddesi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Projede 4 sinema salonu ve 37 dükkân bulunacağını söyleyen Şimşek, öğrencilere birçok aktivite imkânı sunduklarını ve artık öğrencilerin başka ilçelere gitmek zorunda kalmadığını ifade etti.

Başkan Şimşek, başarılı bir eğitim öğretim dönemini geride bırakan tüm öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik ederek iyi tatiller diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.