Tarım makinalarının geçmişi, bugünü ve geleceği masaya yatırılacak

Ekonomi 20.01.2024 - 00:46, Güncelleme: 20.01.2024 - 00:46
 

Tarım makinalarının geçmişi, bugünü ve geleceği masaya yatırılacak

Ankara Kent Konseyi, Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte, Tarım Makinalarının Dünü, Bugünü ve Yarını ele alınacak. Etkinliğin düzenleyicisi ve moderatörü Çalışma Grubunun Sözcüsü Ayfer Ulusoy.
HABER MERKEZİ Ankara Kent Konseyi, Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu tarafından düzenlenen etkinlikle, Tarım Makinalarının Dünü, Bugünü ve Yarını konulu bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Organizasyonunu ve moderatörlüğünü AKK Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu Sözcüsü Ayfer Ulusoy’un yapacağı Program, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Dr. Apti Yaltırık, Prof. Dr. Ahmet Çolak ve TARMAKBİR Genel Sekreteri Makine Mühendisi Selami İleri'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. ETKİNLİK 29 OCAK'TA AKK BİNASINDA   29 Ocak 2024 tarihinde saat 13.30'da başlayacak olan etkinlik, Ankara Kent Konseyi binasında gerçekleşecek. Tarım makinelerinin geleceğine odaklanacak olan toplantı, sektördeki potansiyel gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri masaya yatıracak. Ayfer Ulusoy’un yöneteceği toplantının açılış bölümünde, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Dr. Apti Yaltırık, "Tarım Makinalarının Geleceği" başlıklı sunumuyla katılımcılara tarım makineleri sektörünün gelecekteki yönlerini anlatacak. Prof. Dr. Ahmet Çolak ise saat 14.00'te "Tarım Makinalarının Bugünü" konulu sunumuyla günümüzdeki teknolojik gelişmeleri ve mevcut durumu değerlendirecek. Çay ve kahve molasının ardından, saat 14.45'te Selami İleri, "Tarım Makinalarının Yarını" başlıklı sunumuyla sektörde beklenen gelecek trendlerini paylaşacak. Saat 15.15'te başlayacak olan soru-cevap bölümü ise katılımcılara konuşmacılara gelecekle ilgili sorular sorma fırsatı tanıyacak. Toplantı, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Dr. Apti Yaltırık, Prof. Dr. Ahmet Çolak, TARMAKBİR Genel Sekreteri Makine Mühendisi Selami İleri ve Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu Sözcüsü Ayfer Ulusoy'un yanı sıra birçok sektör temsilcisi ve katılımcıyla gerçekleştirilecek.   AYFER ULUSOY’UN AÇIKLAMASI   Etkinliği organize eden Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu Sözcüsü Ayfer Ulusoy, katılımcılara etkinlik sonrasında düşüncelerini paylaşma ve gelecekteki projelerde işbirliği yapma fırsatı sunacak. Ankara Kent Konseyi, tarım makinaları konulu bu etkinlikle katılımcılara, tarım sektörünün gelecekteki dinamikleri hakkında bilgi ve deneyim paylaşımı fırsatı sunmayı amaçlıyor.  
Ankara Kent Konseyi, Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte, Tarım Makinalarının Dünü, Bugünü ve Yarını ele alınacak. Etkinliğin düzenleyicisi ve moderatörü Çalışma Grubunun Sözcüsü Ayfer Ulusoy.

HABER MERKEZİ

Ankara Kent Konseyi, Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu tarafından düzenlenen etkinlikle, Tarım Makinalarının Dünü, Bugünü ve Yarını konulu bir toplantıya ev sahipliği yapacak.

Organizasyonunu ve moderatörlüğünü AKK Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu Sözcüsü Ayfer Ulusoy’un yapacağı Program, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Dr. Apti Yaltırık, Prof. Dr. Ahmet Çolak ve TARMAKBİR Genel Sekreteri Makine Mühendisi Selami İleri'nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

ETKİNLİK 29 OCAK'TA AKK BİNASINDA

 

29 Ocak 2024 tarihinde saat 13.30'da başlayacak olan etkinlik, Ankara Kent Konseyi binasında gerçekleşecek. Tarım makinelerinin geleceğine odaklanacak olan toplantı, sektördeki potansiyel gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri masaya yatıracak.

Ayfer Ulusoy’un yöneteceği toplantının açılış bölümünde, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Dr. Apti Yaltırık, "Tarım Makinalarının Geleceği" başlıklı sunumuyla katılımcılara tarım makineleri sektörünün gelecekteki yönlerini anlatacak. Prof. Dr. Ahmet Çolak ise saat 14.00'te "Tarım Makinalarının Bugünü" konulu sunumuyla günümüzdeki teknolojik gelişmeleri ve mevcut durumu değerlendirecek.

Çay ve kahve molasının ardından, saat 14.45'te Selami İleri, "Tarım Makinalarının Yarını" başlıklı sunumuyla sektörde beklenen gelecek trendlerini paylaşacak. Saat 15.15'te başlayacak olan soru-cevap bölümü ise katılımcılara konuşmacılara gelecekle ilgili sorular sorma fırsatı tanıyacak.

Toplantı, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Dr. Apti Yaltırık, Prof. Dr. Ahmet Çolak, TARMAKBİR Genel Sekreteri Makine Mühendisi Selami İleri ve Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu Sözcüsü Ayfer Ulusoy'un yanı sıra birçok sektör temsilcisi ve katılımcıyla gerçekleştirilecek.

 

AYFER ULUSOY’UN AÇIKLAMASI

 

Etkinliği organize eden Kırsal Kalkınma Çalışma Grubu Sözcüsü Ayfer Ulusoy, katılımcılara etkinlik sonrasında düşüncelerini paylaşma ve gelecekteki projelerde işbirliği yapma fırsatı sunacak.

Ankara Kent Konseyi, tarım makinaları konulu bu etkinlikle katılımcılara, tarım sektörünün gelecekteki dinamikleri hakkında bilgi ve deneyim paylaşımı fırsatı sunmayı amaçlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.