Sihirli Kutu "perde" diyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 24.03.2024 - 08:16, Güncelleme: 24.03.2024 - 08:16
 

Sihirli Kutu "perde" diyor

Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde 24 Mart Pazar günü sahnelenecek olan 'Sihirli Kutu'nun yönetmeni Pınar Ataer, proje koordinatörü ise Sezai Yılmaz...
Erzurum Devlet Tiyatrosu'ndan heyecan verici bir haber var: Yepyeni bir çocuk oyunu olan "Sihirli Kutu" sahneye konuyor. Bu oyun, Pınar Ataer'in yönettiği ve Sezai Yılmaz'ın proje koordinatörlüğünü üstlendiği bir yapım... Oyun, Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde 24 Mart Pazar günü saat 14.00'te ilk kez seyirciyle buluşacak. Oyunda Tude Alaca, Oğuzhan Vartolioğlu, Muhammed Enes Vatansever ve Muhammed Yusuf Öztürk rol alıyor. Dekor tasarımı Aslıhan Üçer'e, kostüm tasarımı Gökçe Şener'e ve ışık tasarımı ise Murat Yayla'ya aittir. Kukla tasarımları Hakan Dündar tarafından yapılmış olup, oyunun koreografisi Pınar Ataer'e ait. Müzikler ise Selçuk Yılmaz tarafından bestelenmiştir. OYUN HAKKINDA: "Sihirli Kutu" adlı oyun, 5 yaş ve üzeri çocuk izleyiciler için uygundur. Oyunun konusu ise oldukça ilgi çekici: Orman perisinin yardımıyla bir araya gelen üç renkli arkadaş, sevgisizlikten kuruyan ormanı yeşertmek için hayat tohumlarını aramaya koyulur.
Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde 24 Mart Pazar günü sahnelenecek olan 'Sihirli Kutu'nun yönetmeni Pınar Ataer, proje koordinatörü ise Sezai Yılmaz...

Erzurum Devlet Tiyatrosu'ndan heyecan verici bir haber var: Yepyeni bir çocuk oyunu olan "Sihirli Kutu" sahneye konuyor. Bu oyun, Pınar Ataer'in yönettiği ve Sezai Yılmaz'ın proje koordinatörlüğünü üstlendiği bir yapım... Oyun, Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde 24 Mart Pazar günü saat 14.00'te ilk kez seyirciyle buluşacak.

Oyunda Tude Alaca, Oğuzhan Vartolioğlu, Muhammed Enes Vatansever ve Muhammed Yusuf Öztürk rol alıyor. Dekor tasarımı Aslıhan Üçer'e, kostüm tasarımı Gökçe Şener'e ve ışık tasarımı ise Murat Yayla'ya aittir. Kukla tasarımları Hakan Dündar tarafından yapılmış olup, oyunun koreografisi Pınar Ataer'e ait. Müzikler ise Selçuk Yılmaz tarafından bestelenmiştir.

OYUN HAKKINDA:

"Sihirli Kutu" adlı oyun, 5 yaş ve üzeri çocuk izleyiciler için uygundur. Oyunun konusu ise oldukça ilgi çekici: Orman perisinin yardımıyla bir araya gelen üç renkli arkadaş, sevgisizlikten kuruyan ormanı yeşertmek için hayat tohumlarını aramaya koyulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.