Sevginin Ve Emeğin Kooperatifi

Ekonomi 22.12.2023 - 12:38, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:38
 

Sevginin Ve Emeğin Kooperatifi

Altındağ Belediyesi tarafından kurulan “Altıneller Kadın Kooperatifi”nin üyeleri, Dünya Kooperatifçilik Günü’nde buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ile birlikte; AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız da Altındağlı kadınların sevincine ortak oldu.
Altındağlı kadınların fabrikası “Altın Eller Kadın Kooperatifi”, kadınların hayatını değiştirmeye devam ediyor. Dünya Kooperatifçilik Günü vesilesiyle bir araya gelen kadınlar, kendilerine bu imkânları tanıyan Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Asım Balcı’ya teşekkür etti. Başkan Balcı “Altıneller Kadın Kooperatifi sayesinde 742 kadının hayatı değişti. Kooperatifimiz sadece bir işletme değil, aynı zamanda sevgi ve emek kooperatifi…”dedi. EL EMEĞİ VE ALIN TERİ El emeği ve alın terinin kendileri için çok kıymetli olduğunu da vurgulayan Başkan Balcı “Özellikle kadınların güçlendirilmesinde, kooperatiflerimizin son derece önemli bir rolü var. Kadınlar, kooperatifler aracılığı ile güçlerini bir araya getiriyorlar, kendi istihdamlarını oluşturabiliyorlar. Ürünlerine, hak ettiği değeri alabildikleri pazarlar oluşturabiliyorlar. Kooperatifleşme yoluyla, gelir düzeylerini ve yaşam kalitelerini yükseltebiliyorlar. Ailelerinin refahını artırabiliyorlar. Ayrıca, bilgi ve becerilerini geliştirip, birçok eğitim fırsatına erişebiliyorlar. Tüm bunlar, kadınların kendine daha çok güvenmesine neden oluyor.” ifadelerini kullandı. YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR Başkan Balcı ayrıca  “Altıneller Kadın Kooperatifimiz şu anda çok yoğun ilgi görüyor ve bundan çok memnunuz. Bu kooperatifi herkes bilsin, herkes görsün, kadınlarımızın emeğine destek olsun, onlara daha fazla cesaret versin istiyoruz. Altındağlı kadınların yetenekleri, azimleri, istekleri ve başarıları ile oluşturdukları bu güzel platformu görmek ve alışveriş yapmak isteyen herkesi kooperatifi ziyaret etmeye ve ürünleri yakından görmeye davet ediyorum.” dedi.
Altındağ Belediyesi tarafından kurulan “Altıneller Kadın Kooperatifi”nin üyeleri, Dünya Kooperatifçilik Günü’nde buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ile birlikte; AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız da Altındağlı kadınların sevincine ortak oldu.

Altındağlı kadınların fabrikası “Altın Eller Kadın Kooperatifi”, kadınların hayatını değiştirmeye devam ediyor. Dünya Kooperatifçilik Günü vesilesiyle bir araya gelen kadınlar, kendilerine bu imkânları tanıyan Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Asım Balcı’ya teşekkür etti. Başkan Balcı “Altıneller Kadın Kooperatifi sayesinde 742 kadının hayatı değişti. Kooperatifimiz sadece bir işletme değil, aynı zamanda sevgi ve emek kooperatifi…”dedi.

EL EMEĞİ VE ALIN TERİ

El emeği ve alın terinin kendileri için çok kıymetli olduğunu da vurgulayan Başkan Balcı “Özellikle kadınların güçlendirilmesinde, kooperatiflerimizin son derece önemli bir rolü var. Kadınlar, kooperatifler aracılığı ile güçlerini bir araya getiriyorlar, kendi istihdamlarını oluşturabiliyorlar. Ürünlerine, hak ettiği değeri alabildikleri pazarlar oluşturabiliyorlar. Kooperatifleşme yoluyla, gelir düzeylerini ve yaşam kalitelerini yükseltebiliyorlar. Ailelerinin refahını artırabiliyorlar. Ayrıca, bilgi ve becerilerini geliştirip, birçok eğitim fırsatına erişebiliyorlar. Tüm bunlar, kadınların kendine daha çok güvenmesine neden oluyor.” ifadelerini kullandı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Başkan Balcı ayrıca  “Altıneller Kadın Kooperatifimiz şu anda çok yoğun ilgi görüyor ve bundan çok memnunuz. Bu kooperatifi herkes bilsin, herkes görsün, kadınlarımızın emeğine destek olsun, onlara daha fazla cesaret versin istiyoruz. Altındağlı kadınların yetenekleri, azimleri, istekleri ve başarıları ile oluşturdukları bu güzel platformu görmek ve alışveriş yapmak isteyen herkesi kooperatifi ziyaret etmeye ve ürünleri yakından görmeye davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.