Satranç Turnuvasında Hamleler Konuştu

Güncel 29.12.2023 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2023 - 13:32
 

Satranç Turnuvasında Hamleler Konuştu

Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Zeka Sporları Topluluğu Satranç Turnuvasında karşı karşıya geldi.
Mamak Belediyesi 75. Yıl Amfi Düğün Salonu’nda yapılan Satranç Turnuvasına 49 satranç sever katıldı. Hamlelerin konuştuğu turnuvada Yağız Gallevci birinci, Metehan Macit ikinci, Ahmet Macit Arı üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cengiz Keskin takdim etti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta turnuvaların düzenlenmesi bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da hep güzel turnuvalarla anılmaya devam edeceğiz. Mamak’ta futbol, basketbol, tenis, satranç turnuvaları yapılıyor. Gençlerimiz sportif ve kişisel gelişim içeren faaliyetlerle destekleniyor. Milletimize hizmet ederken aşk ile çalışıyor, güzel ilçemizi inşa ederken ihya faaliyetlerine de önem veriyor, ilçemizi gülistana çevirmek, şehrimizi erdemli bir şehre çevirmek için çalışıyoruz” dedi.
Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Zeka Sporları Topluluğu Satranç Turnuvasında karşı karşıya geldi.

Mamak Belediyesi 75. Yıl Amfi Düğün Salonu’nda yapılan Satranç Turnuvasına 49 satranç sever katıldı. Hamlelerin konuştuğu turnuvada Yağız Gallevci birinci, Metehan Macit ikinci, Ahmet Macit Arı üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cengiz Keskin takdim etti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta turnuvaların düzenlenmesi bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da hep güzel turnuvalarla anılmaya devam edeceğiz. Mamak’ta futbol, basketbol, tenis, satranç turnuvaları yapılıyor. Gençlerimiz sportif ve kişisel gelişim içeren faaliyetlerle destekleniyor. Milletimize hizmet ederken aşk ile çalışıyor, güzel ilçemizi inşa ederken ihya faaliyetlerine de önem veriyor, ilçemizi gülistana çevirmek, şehrimizi erdemli bir şehre çevirmek için çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.