Pursaklar’ın Bilim Yuvası ‘‘Endemik Vadi’’

Yerel 22.12.2023 - 12:37, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:37
 

Pursaklar’ın Bilim Yuvası ‘‘Endemik Vadi’’

Sosyal, kültürel ve bilimsel gezilere konu olan Endemik Vadi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencileri, biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana Ankara’nın kültürel mirasına ev sahipliği yapan, endemik bitki ve endemik hayvanlar başta olmak üzere çeşitli hayvan türlerinin bulunduğu Endemik Vadi’ye, ülke genelindeki ilk, orta, lise okulları ve lisans eğitimi gören öğrencilerin, sosyal, kültürel ve bilimsel gezileri hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimi tam da arzuladığımız yer de Endemik Vadimizde öğrencilerimizle buluşmaya devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencilerimize biyolojik çeşitliliği farkındalık eğitiminin gerçekleştirildiği Endemik Vadimizin,ilimin ve bilimin yuvası olması bizi çok mutlu ediyor. Bugün olduğu gibi yarında inşallah Endemik Vadimiz, bilimin ışığı ile parlamaya devam edecek’’ dedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencileri, başkentin endemik bitkilerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi’yi ziyaretlerinde biyolojik çeşitlilik üzerine eğitim alıp, çeşitli bilimsel çalışmalara imza atarken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de öğrencilerin çalışmalarını yakından takip etti.
Sosyal, kültürel ve bilimsel gezilere konu olan Endemik Vadi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencileri, biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana Ankara’nın kültürel mirasına ev sahipliği yapan, endemik bitki ve endemik hayvanlar başta olmak üzere çeşitli hayvan türlerinin bulunduğu Endemik Vadi’ye, ülke genelindeki ilk, orta, lise okulları ve lisans eğitimi gören öğrencilerin, sosyal, kültürel ve bilimsel gezileri hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimi tam da arzuladığımız yer de Endemik Vadimizde öğrencilerimizle buluşmaya devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencilerimize biyolojik çeşitliliği farkındalık eğitiminin gerçekleştirildiği Endemik Vadimizin,ilimin ve bilimin yuvası olması bizi çok mutlu ediyor. Bugün olduğu gibi yarında inşallah Endemik Vadimiz, bilimin ışığı ile parlamaya devam edecek’’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencileri, başkentin endemik bitkilerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi’yi ziyaretlerinde biyolojik çeşitlilik üzerine eğitim alıp, çeşitli bilimsel çalışmalara imza atarken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de öğrencilerin çalışmalarını yakından takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.