Pursaklar’da Yaz Kış Yol Yenileme Çalışmaları

20.12.2023 - 17:04, Güncelleme: 20.12.2023 - 17:04
 

Pursaklar’da Yaz Kış Yol Yenileme Çalışmaları

Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek adına güneşli kış aylarını fırsata çevirerek asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için 5 yılda 807 sokakta yol yenileme çalışması yapan Pursaklar Belediyesi, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını, daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Pursaklar’da yolların kalitesini yükselterek, sokakları modern bir görünüme kavuşturduklarını belirtenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar'ın dört bir yanını konforlu, estetik ve modern yollarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Yollar hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarından birisidir. İhtiyaç görülen sokaklarımızda asfalt serimi ve kilitli parke taşı çalışmaları yapıyoruz.Mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede tamamlanan yollar, mahalle sakinlerimize büyük rahatlık sağlıyor. İhtiyaç önceliğine göre sokaklarımızı modern görünümlerine kavuşturmaya devam edeceğiz’’ dedi. Ulaşımda kaliteyi artırmak için ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve Başkent Gazalt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan her sokağa anında müdahale eden Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.
Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek adına güneşli kış aylarını fırsata çevirerek asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için 5 yılda 807 sokakta yol yenileme çalışması yapan Pursaklar Belediyesi, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını, daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmeye devam ediyor.

Pursaklar’da yolların kalitesini yükselterek, sokakları modern bir görünüme kavuşturduklarını belirtenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar'ın dört bir yanını konforlu, estetik ve modern yollarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Yollar hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarından birisidir. İhtiyaç görülen sokaklarımızda asfalt serimi ve kilitli parke taşı çalışmaları yapıyoruz.Mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede tamamlanan yollar, mahalle sakinlerimize büyük rahatlık sağlıyor. İhtiyaç önceliğine göre sokaklarımızı modern görünümlerine kavuşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Ulaşımda kaliteyi artırmak için ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve Başkent Gazalt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan her sokağa anında müdahale eden Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.