Pursaklar’da Vatandaşlara Yeni İş Kapıları

Yerel 19.10.2023 - 12:16, Güncelleme: 19.10.2023 - 12:16
 

Pursaklar’da Vatandaşlara Yeni İş Kapıları

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İstihdam Şefliği, vatandaşların kendilerine uygun işlere yerleşebilmeleri için esnaflarla sürekli iletişime geçerek, ilçe halkının istihdamına katkıda bulunmak adına yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Her hafta yeni bir işçi buluşması ile iş arayan ve işveren arasında köprü olmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde bir tane hemşehrimizin bile işsiz kalmaması için bugüne kadar binlerce vatandaşın iş sahibi olmasını sağlayan İstihdam Şefliğimiz aracılığıyla iş arayan-işveren buluşmalarına devam ediyoruz. İşletmelerle sürekli iletişim halindeyiz. Mesleği olsun ya da olmasın İlçe halkımıza güzel iş imkânları sunmaya ve esnaflarımızla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz’’ dedi. Belediye Meclis Toplantı Salonunda 350 personel alımı yapacak olan Akü Fabrikası için 327 kişiyi arayan Pursaklar Belediyesi, 121 kişiden olumlu yanıt alırken, sosyal medyadan görüp gelen 18 kişi ile toplam 42 kişinin katılım sağladığı iş görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin neticesinde, firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından, söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.  
Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İstihdam Şefliği, vatandaşların kendilerine uygun işlere yerleşebilmeleri için esnaflarla sürekli iletişime geçerek, ilçe halkının istihdamına katkıda bulunmak adına yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Her hafta yeni bir işçi buluşması ile iş arayan ve işveren arasında köprü olmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde bir tane hemşehrimizin bile işsiz kalmaması için bugüne kadar binlerce vatandaşın iş sahibi olmasını sağlayan İstihdam Şefliğimiz aracılığıyla iş arayan-işveren buluşmalarına devam ediyoruz. İşletmelerle sürekli iletişim halindeyiz. Mesleği olsun ya da olmasın İlçe halkımıza güzel iş imkânları sunmaya ve esnaflarımızla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda 350 personel alımı yapacak olan Akü Fabrikası için 327 kişiyi arayan Pursaklar Belediyesi, 121 kişiden olumlu yanıt alırken, sosyal medyadan görüp gelen 18 kişi ile toplam 42 kişinin katılım sağladığı iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerin neticesinde, firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından, söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.