Pursaklar’da Tapu Sevinci

Yerel 18.12.2023 - 12:40, Güncelleme: 18.12.2023 - 12:40
 

Pursaklar’da Tapu Sevinci

Pursaklar Belediyesi, Yeni Karaköy Mahallesi’nde uzun yıllardır çözüm bekleyen Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlemlerini tamamlayarak, vatandaşlara imar tapularını dağıttı.
Göreve geldiği günden bu yana uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen imar planlarını sonuca ulaştırmak için büyük çaba sarf eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlemlerin tamamlanmasının ardından Yeni Karaköy Mahallesindeki vatandaşlara imar tapularını takdim etti. Vatandaşların heyecanına ve mutluluklarına ortak olmak için bu sevinçli günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni Karaköy Mahallemizin yıllardır hasret ile beklediği gün.Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlerini tamamlayarak hemşehrilerimizin imar tapularını teslim ettik.Bu özel günde bize en güzel şekilde ev sahipliği yapan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. Başkan Ertuğrul Çetin’in mahalle sakinlerine yaptığı konuşmanın ardından hak sahiplerine imar tapuları dağıtıldı.
Pursaklar Belediyesi, Yeni Karaköy Mahallesi’nde uzun yıllardır çözüm bekleyen Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlemlerini tamamlayarak, vatandaşlara imar tapularını dağıttı.

Göreve geldiği günden bu yana uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen imar planlarını sonuca ulaştırmak için büyük çaba sarf eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlemlerin tamamlanmasının ardından Yeni Karaköy Mahallesindeki vatandaşlara imar tapularını takdim etti.

Vatandaşların heyecanına ve mutluluklarına ortak olmak için bu sevinçli günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni Karaköy Mahallemizin yıllardır hasret ile beklediği gün.Uygulama İmar Planı ve Parselasyon işlerini tamamlayarak hemşehrilerimizin imar tapularını teslim ettik.Bu özel günde bize en güzel şekilde ev sahipliği yapan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin’in mahalle sakinlerine yaptığı konuşmanın ardından hak sahiplerine imar tapuları dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.