Pursaklar’da Özel Gereksinimli Vatandaşlar için Spor Vakti

Yerel 24.10.2023 - 14:48, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:48
 

Pursaklar’da Özel Gereksinimli Vatandaşlar için Spor Vakti

Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli vatandaşların kişisel becerilerini geliştirmesi adına spor eğitimi vermeye devam ediyor.
Her gün birbirinden farklı etkinliklerle özel gereksinimli vatandaşlara neşe dolu günler yaşatan Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, farklı spor branşları ve sosyal aktivitelere katılarak, hem eğlenip hem de öğrenme imkânı sunuyor. ‘‘Kardeşlerimiz, sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar’’ Özel gereksinimli vatandaşların, spor yaparken yeteneklerini keşfetme imkânı bulduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli kardeşlerimizin bir yandan sportif yönden gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz. Sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar. Sportif faaliyetlerde gelişim sağlamaları, gençlerimizi de, ailelerini de, bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah onların gelişimine katkı sağlayacak birçok etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi. Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda profesyonel eğitmenler tarafından verilen spor eğitimleriyle, engelli vatandaşların gelişimine önemli bir katkı sunmaları sağlanıyor.
Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli vatandaşların kişisel becerilerini geliştirmesi adına spor eğitimi vermeye devam ediyor.

Her gün birbirinden farklı etkinliklerle özel gereksinimli vatandaşlara neşe dolu günler yaşatan Pursaklar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, farklı spor branşları ve sosyal aktivitelere katılarak, hem eğlenip hem de öğrenme imkânı sunuyor.

‘‘Kardeşlerimiz, sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar’’

Özel gereksinimli vatandaşların, spor yaparken yeteneklerini keşfetme imkânı bulduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli kardeşlerimizin bir yandan sportif yönden gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz. Sporla enerjilerini atma fırsatına sahip oluyorlar. Sportif faaliyetlerde gelişim sağlamaları, gençlerimizi de, ailelerini de, bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah onların gelişimine katkı sağlayacak birçok etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonunda profesyonel eğitmenler tarafından verilen spor eğitimleriyle, engelli vatandaşların gelişimine önemli bir katkı sunmaları sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.