Pursaklar'da 'özel' adamlara bayram tıraşı

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.06.2024 - 12:10, Güncelleme: 10.06.2024 - 12:10
 

Pursaklar'da 'özel' adamlara bayram tıraşı

Ankara Pursaklar'da bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi özel bireylere bayram tıraşı yaptı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Onların yüzlerinde sevinç bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" yorumunda bulundu...
Pursaklar Belediyesi, kaliteli ve verimli zaman geçirmek adına Engelsiz Yaşam Merkezine gelen özel gereksinimli gençlere bayram tıraşı yapıyor. Engelsiz Yaşam Merkezinde, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların sosyal, kültürel birçok etkinliğin düzenleyen Pursaklar Belediyesi, her bayram öncesi olduğu gibi Kurban bayramı öncesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı desteği veriyor.  Bayram tıraşları Pursaklar Belediyesi'nden Özel gereksinimli bireylerin mutlu olması olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli kardeşlerimizin topluma daha kolay adapte olabilmeleri için hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezimizde Kurban Bayramı önce bayram tıraşı yapıyoruz. Onların yüzlerindeki sevinç bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Onlar için yeni hizmet alanları, sosyal ve kültürel etkinlikler üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi. Özel gereksinimli bireylerin Kurban Bayramı öncesi yüzlerini güldürmek için Belediye yetkilileri, Engelsiz Yaşam Merkezine gelen gençlere bayram öncesi saç tıraşı ve bakımlarını, özenle gerçekleştirdiler.
Ankara Pursaklar'da bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi özel bireylere bayram tıraşı yaptı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Onların yüzlerinde sevinç bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" yorumunda bulundu...

Pursaklar Belediyesi, kaliteli ve verimli zaman geçirmek adına Engelsiz Yaşam Merkezine gelen özel gereksinimli gençlere bayram tıraşı yapıyor.

Engelsiz Yaşam Merkezinde, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların sosyal, kültürel birçok etkinliğin düzenleyen Pursaklar Belediyesi, her bayram öncesi olduğu gibi Kurban bayramı öncesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı desteği veriyor. 

Bayram tıraşları Pursaklar Belediyesi'nden

Özel gereksinimli bireylerin mutlu olması olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli kardeşlerimizin topluma daha kolay adapte olabilmeleri için hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezimizde Kurban Bayramı önce bayram tıraşı yapıyoruz. Onların yüzlerindeki sevinç bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Onlar için yeni hizmet alanları, sosyal ve kültürel etkinlikler üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Özel gereksinimli bireylerin Kurban Bayramı öncesi yüzlerini güldürmek için Belediye yetkilileri, Engelsiz Yaşam Merkezine gelen gençlere bayram öncesi saç tıraşı ve bakımlarını, özenle gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.