Pursaklar'da öğrenciler güzel tatil yapacak

Yerel 18.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:02
 

Pursaklar'da öğrenciler güzel tatil yapacak

Pursaklar Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklerle karne hediyesi sunmaya hazırlanıyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in talimatları doğrultusunda Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan etkinlikler, çocukları eğlenceli ve öğretici aktivitelerle buluşturacak. Etkinlik programı, tiyatro oyunları, Mühendisler Etkinliği, Ahşap Boyama Etkinliği, Kapla Etkinliği, Mandala Atölyesi, Yaramaz Kukla Fiko, Şakacı Aslan, Şaşkın Köpek Ponkit, Renkler Dünyası, Bubble Şov, Sihirbaz Şov, Balon Şov, Bilim Şov, Hacivat Karagöz Şov ve Sihirli Kum Atölyesi gibi zengin ve çeşitli içeriklere sahip. VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE DAVET VAR... Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların tatil döneminde keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla eğitici ve eğlenceli etkinlik programları hazırladıklarını belirtti. Çetin, "Pursaklar'ın çocukları çok şanslı. Çocuklarımızın başarılı bir dönem geçirmelerinin ardından tatilin tadını doyasıya çıkarmaları için dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Programları kaçırmamak adına velilerimizi ve çocuklarımızı davet ediyoruz" dedi. Sömestr tatili süresince Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağı ve Karşıyaka Mahalle Konağı'nda düzenlenecek etkinliklerle çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirecekler hem de öğretici aktivitelerle bilgi birikimlerini artıracaklar.
Pursaklar Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklerle karne hediyesi sunmaya hazırlanıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in talimatları doğrultusunda Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan etkinlikler, çocukları eğlenceli ve öğretici aktivitelerle buluşturacak.

Etkinlik programı, tiyatro oyunları, Mühendisler Etkinliği, Ahşap Boyama Etkinliği, Kapla Etkinliği, Mandala Atölyesi, Yaramaz Kukla Fiko, Şakacı Aslan, Şaşkın Köpek Ponkit, Renkler Dünyası, Bubble Şov, Sihirbaz Şov, Balon Şov, Bilim Şov, Hacivat Karagöz Şov ve Sihirli Kum Atölyesi gibi zengin ve çeşitli içeriklere sahip.

VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE DAVET VAR...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların tatil döneminde keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla eğitici ve eğlenceli etkinlik programları hazırladıklarını belirtti. Çetin, "Pursaklar'ın çocukları çok şanslı. Çocuklarımızın başarılı bir dönem geçirmelerinin ardından tatilin tadını doyasıya çıkarmaları için dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Programları kaçırmamak adına velilerimizi ve çocuklarımızı davet ediyoruz" dedi.

Sömestr tatili süresince Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağı ve Karşıyaka Mahalle Konağı'nda düzenlenecek etkinliklerle çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirecekler hem de öğretici aktivitelerle bilgi birikimlerini artıracaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.