Pursaklar’da Dolu Dolu Tiyatro Günleri

Kültür-Sanat 22.12.2023 - 12:36, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:36
 

Pursaklar’da Dolu Dolu Tiyatro Günleri

Kültürel ve sanatsal tiyatro gösterilerinin hayat bulduğu, Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğini taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sanat dolu günler hız kesmeden devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in vizyon projelerinden biri olan ve 2021 yılının Ekim ayında hizmete açılan102 tiyatro oyunuyla 87.167sanatseveri ağırlayan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde sahne alan her tiyatro gösterisinde yerini alan Başkan Ertuğrul Çetin, Prens Hamlet’in babası, amcası Claudius tarafından zehirlenerek öldürülmesi, tahta geçen yeni Kral ClaudiusHamlet’in annesiyle evlenmesi vebu trajedinin yansıması olan ‘‘Gonzago’nun Öldürülmesi’’tiyatro oyununu, salonu tıka basa dolduran sanatseverlerle birlikte izledi. Pursaklar’ın her hafta sanatla iç içe bir ilçe haline dönüştüğünü belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinin açıldığı günden bu yana vatandaşlar tarafından büyük kabul görmesi ne kadar doğru bir adım attığımızın açık bir göstergesidir.Küçük büyük fark etmeksizin her yaştan hemşehrilerimizin ilgi göstermeleri de bizleri ayrıca memnun ediyor.Kültür ve Sanatın Merkezi Pursaklar’ı daha ileri taşımak adına çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz’’ dedi.
Kültürel ve sanatsal tiyatro gösterilerinin hayat bulduğu, Ankara’nın en büyük sahnesi olma özelliğini taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sanat dolu günler hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in vizyon projelerinden biri olan ve 2021 yılının Ekim ayında hizmete açılan102 tiyatro oyunuyla 87.167sanatseveri ağırlayan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde sahne alan her tiyatro gösterisinde yerini alan Başkan Ertuğrul Çetin, Prens Hamlet’in babası, amcası Claudius tarafından zehirlenerek öldürülmesi, tahta geçen yeni Kral ClaudiusHamlet’in annesiyle evlenmesi vebu trajedinin yansıması olan ‘‘Gonzago’nun Öldürülmesi’’tiyatro oyununu, salonu tıka basa dolduran sanatseverlerle birlikte izledi.

Pursaklar’ın her hafta sanatla iç içe bir ilçe haline dönüştüğünü belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinin açıldığı günden bu yana vatandaşlar tarafından büyük kabul görmesi ne kadar doğru bir adım attığımızın açık bir göstergesidir.Küçük büyük fark etmeksizin her yaştan hemşehrilerimizin ilgi göstermeleri de bizleri ayrıca memnun ediyor.Kültür ve Sanatın Merkezi Pursaklar’ı daha ileri taşımak adına çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.