Murat Köse: Türkiye Yüzyılı İçin Çok Çalışmak Sizden, Destekler Bizden

Güncel 02.01.2024 - 21:55, Güncelleme: 02.01.2024 - 21:55
 

Murat Köse: Türkiye Yüzyılı İçin Çok Çalışmak Sizden, Destekler Bizden

Mamak Belediyesi, öğrenci evinde kalan üniversiteliler için destek başvurularını başlattı.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, göreve geldiği günden bu yana gençlerle yakından ilgileniyor. Çalışmaları ile Genç Dostu Belediye Ödülünü kazanan Mamak Belediyesi, üniversite öğrencilerini açtığı destek başvuruları ile yalnız bırakmıyor. İnternet, doğalgaz, gıda alışverişi, ev eşyası ve evin tamir bakımı için öğrenciler Mamak Belediyesi’ne başvuruda bulunabiliyor. Öğrenci evinde kalan gençler, Mamak Belediyesi resmi internet sayfasında yer alan Ögrenci Destek Başvuru Formunu doldurarak desteklerden faydalanabilecek. Desteklerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Öğrenci Evinde kalan Üniversite Öğrencilerimiz! Türkiye Yüzyılı için çok çalışmak sizden, tüm destekler bizden” dedi. Öğrencilere internet, doğalgaz, gıda alışverişi, ev eşyası ve evin tamir bakımı için ehizmet.mamak.bel.tr/basvuru/OgrenciDestek2023 sayfasının linkini paylaştı.
Mamak Belediyesi, öğrenci evinde kalan üniversiteliler için destek başvurularını başlattı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, göreve geldiği günden bu yana gençlerle yakından ilgileniyor. Çalışmaları ile Genç Dostu Belediye Ödülünü kazanan Mamak Belediyesi, üniversite öğrencilerini açtığı destek başvuruları ile yalnız bırakmıyor. İnternet, doğalgaz, gıda alışverişi, ev eşyası ve evin tamir bakımı için öğrenciler Mamak Belediyesi’ne başvuruda bulunabiliyor.

Öğrenci evinde kalan gençler, Mamak Belediyesi resmi internet sayfasında yer alan Ögrenci Destek Başvuru Formunu doldurarak desteklerden faydalanabilecek. Desteklerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Öğrenci Evinde kalan Üniversite Öğrencilerimiz! Türkiye Yüzyılı için çok çalışmak sizden, tüm destekler bizden” dedi. Öğrencilere internet, doğalgaz, gıda alışverişi, ev eşyası ve evin tamir bakımı için ehizmet.mamak.bel.tr/basvuru/OgrenciDestek2023 sayfasının linkini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.