Murat Ercan ile sohbet eden gençler gelecekten umutlu

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.03.2024 - 17:17, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:17
 

Murat Ercan ile sohbet eden gençler gelecekten umutlu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçede büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen lansman toplantısının ardından vatandaş buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.
Gökçek Mahallesi'nde gençlerle bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin masasına konuk olarak, Sincan'a yönelik yeni projeleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu. Eğitimden kültüre, spordan sanata her alanda genç nesillerin tam donanımlı yetişmesi için durmaksızın çalışan ve yeni projeler üreten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerle buluşmaya büyük önem veriyor. Başkan Ercan, Gökçek Mahallesi'nde gençlerin masasına konuk oldu. Hem genel hayata dair hem de Sincan'a yönelik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinden yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından gençlik merkezlerine kadar birçok projeyi gençler için hizmete sunduklarını ve bu sayının artacağını belirtti. Dijital Kampüs, Mahal Sincan, Sincan Spor Vadisi, Kapalı Spor Kompleksi gibi yeni projeleri ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Murat Ercan, "Gençlerimiz, hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar ve yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlılar" açıklamasında bulundu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçede büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen lansman toplantısının ardından vatandaş buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gökçek Mahallesi'nde gençlerle bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin masasına konuk olarak, Sincan'a yönelik yeni projeleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Eğitimden kültüre, spordan sanata her alanda genç nesillerin tam donanımlı yetişmesi için durmaksızın çalışan ve yeni projeler üreten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerle buluşmaya büyük önem veriyor.

Başkan Ercan, Gökçek Mahallesi'nde gençlerin masasına konuk oldu. Hem genel hayata dair hem de Sincan'a yönelik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinden yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından gençlik merkezlerine kadar birçok projeyi gençler için hizmete sunduklarını ve bu sayının artacağını belirtti.

Dijital Kampüs, Mahal Sincan, Sincan Spor Vadisi, Kapalı Spor Kompleksi gibi yeni projeleri ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Murat Ercan, "Gençlerimiz, hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar ve yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlılar" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.