Mansur Yavaş'tan OTONOMİ esnafına yol müjdesi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 18.03.2024 - 20:49, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:49
 

Mansur Yavaş'tan OTONOMİ esnafına yol müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile bir araya gelerek OTONOMİ esnafıyla buluştu.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, OTONOMİ Yönetim Kurulu Üyelerinin alternatif yol talebi üzerine projenin hazır olduğunu ve Nisan ayının sonunda ihalesinin yapılacağını belirtti. Mansur Yavaş, Ankara'nın dört bir yanındaki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Her ziyaretinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Yavaş, son olarak Ankara OTONOMİ esnafını ziyaret etti. Bu ziyarette Yavaş'a, CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel de eşlik etti. Mansur Yavaş, OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan ve Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ile Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) Başkanı Aydın Erkoç ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi. OTONOMİ Yönetim Kurulu Üyelerinin fuar alanı talebine cevap veren Yavaş, Fuar A.Ş.'nin ortaklarının alanın yapılmasını istemediğini ifade ederek, fuar alanı konusunda yaşanan süreci ve karşılaşılan engelleri anlattı. Yavaş, alternatif çözümler üzerinde durduğunu ve projenin Nisan ayının sonunda ihaleye çıkacağını belirtti. Ayrıca, Yavaş konuşmasında, eski dönemden kalan metro borcunu ödediklerini ve Mamak Metro Hattı'nın ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını da açıkladı. Mamak Metro Hattı ihalesinde yaşanan gelişmeler ve projenin ilerleyişi hakkında bilgi veren Yavaş, Türk parası üzerinden yapılacak yeni ihaleyle ilgili detayları paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile bir araya gelerek OTONOMİ esnafıyla buluştu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, OTONOMİ Yönetim Kurulu Üyelerinin alternatif yol talebi üzerine projenin hazır olduğunu ve Nisan ayının sonunda ihalesinin yapılacağını belirtti.

Mansur Yavaş, Ankara'nın dört bir yanındaki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Her ziyaretinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Yavaş, son olarak Ankara OTONOMİ esnafını ziyaret etti. Bu ziyarette Yavaş'a, CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel de eşlik etti.

Mansur Yavaş, OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan ve Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ile Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) Başkanı Aydın Erkoç ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi.

OTONOMİ Yönetim Kurulu Üyelerinin fuar alanı talebine cevap veren Yavaş, Fuar A.Ş.'nin ortaklarının alanın yapılmasını istemediğini ifade ederek, fuar alanı konusunda yaşanan süreci ve karşılaşılan engelleri anlattı. Yavaş, alternatif çözümler üzerinde durduğunu ve projenin Nisan ayının sonunda ihaleye çıkacağını belirtti.

Ayrıca, Yavaş konuşmasında, eski dönemden kalan metro borcunu ödediklerini ve Mamak Metro Hattı'nın ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını da açıkladı. Mamak Metro Hattı ihalesinde yaşanan gelişmeler ve projenin ilerleyişi hakkında bilgi veren Yavaş, Türk parası üzerinden yapılacak yeni ihaleyle ilgili detayları paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.