Mansur Yavaş'ı Kızılcahamamlı çatılarda takip etti

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.03.2024 - 17:14, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:14
 

Mansur Yavaş'ı Kızılcahamamlı çatılarda takip etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'daki konuşmasında Ramazan Ayı'nın hayırlı olması ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Beş yıldır görevde olduklarını ve bu süre zarfında birçok kişinin desteğiyle çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Yavaş, gerçek belediyeciliğin proje yapmakla değil, halkın ihtiyaçlarını karşılamakla ilgili olduğunu vurguladı. Ortak akıl ve şeffaflıkla hareket ettiklerini belirten Yavaş, belediye meclis toplantılarını canlı yayınlamaya başladıklarını ve herkesin belediye başkanı olduğunu ifade etti. Yavaş, Kızılcahamam'a kötü bir şey yapmadığını ve herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalıştığını söyledi. İlçe belediye başkanlarının makam odalarını bile görmediğini belirten Yavaş, herkesin ihtiyacı olduğunda yanlarında olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Pandemi döneminde de vatandaşların yanında olduklarını ve ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini vurguladı. Ankara halkının kazandığını ve gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösterdiklerini ifade eden Yavaş, siyasi rakiplerinin kendisine yönelik iftira ve karalamalarına karşı dimdik durduklarını söyledi. Yavaş, çalmadıklarını ve çaldırmayacaklarını belirterek, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirdi. Açılışın ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kızılcahamamlı kadınlarla bir araya gelen Yavaş, kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak, eşitlik ve adalet için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'daki konuşmasında Ramazan Ayı'nın hayırlı olması ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Beş yıldır görevde olduklarını ve bu süre zarfında birçok kişinin desteğiyle çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Yavaş, gerçek belediyeciliğin proje yapmakla değil, halkın ihtiyaçlarını karşılamakla ilgili olduğunu vurguladı. Ortak akıl ve şeffaflıkla hareket ettiklerini belirten Yavaş, belediye meclis toplantılarını canlı yayınlamaya başladıklarını ve herkesin belediye başkanı olduğunu ifade etti.

Yavaş, Kızılcahamam'a kötü bir şey yapmadığını ve herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalıştığını söyledi. İlçe belediye başkanlarının makam odalarını bile görmediğini belirten Yavaş, herkesin ihtiyacı olduğunda yanlarında olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Pandemi döneminde de vatandaşların yanında olduklarını ve ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini vurguladı.

Ankara halkının kazandığını ve gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösterdiklerini ifade eden Yavaş, siyasi rakiplerinin kendisine yönelik iftira ve karalamalarına karşı dimdik durduklarını söyledi. Yavaş, çalmadıklarını ve çaldırmayacaklarını belirterek, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirdi.

Açılışın ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kızılcahamamlı kadınlarla bir araya gelen Yavaş, kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak, eşitlik ve adalet için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.