Mansur Yavaş yeni kampanyasını duyurdu: Vazgeçmeyeyiz. Vazgeçmeyeceğiz

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.03.2024 - 16:29, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:29
 

Mansur Yavaş yeni kampanyasını duyurdu: Vazgeçmeyeyiz. Vazgeçmeyeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: "Hiç vazgeçilir mi memleket sevdasından… Vazgeçmeyeyiz. Vazgeçmeyeceğiz..."
ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim çalışmaları çerçevesinde yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. "Az Laf Çok İş" seçim sloganıyla Ankara'nın dört bir yanında seçim çalışmalarını yürüten Yavaş, yeni kampanya filmini ve sloganını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. "MEMLEKET SEVDASINDAN" adıyla duyurulan yeni kampanya filmi, Türk bayrağı ve Atatürk vurgusuyla desteklenmiş, esnaf, çiftçi, emekliler, öğrenciler ve Mansur Yavaş'ın halkla iç içe olduğu sahneler içeriyor. Filmin içeriğinde şu sözler yer alıyor: “Hiç vazgeçilir mi insanımızdan? Rahat geçinmek isteyen emekliden, eşit şartlarda eğitim almak isteyen çocuklardan, ektiğini biçmeye çalışan çiftçiden. Hiç vazgeçilir mi asla vazgeçmeyenlerden? Çocuğunun üstüne titreyen anadan, ekmeğini taştan çıkaran esnaftan ülkesinden umudunu kesmeyen gençlikten. Hiç vazgeçilir mi Cumhuriyeti gençliğe emanet eden Ata’mızdan, şanlı Türk bayrağımızdan? İşte bu yüzden vazgeçmeyiz zor günlerde yanımıza koşan, garibanın hakkını koruyan, memlekete sahip çıkan Mansur Başkan’ımızdan…”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: "Hiç vazgeçilir mi memleket sevdasından… Vazgeçmeyeyiz. Vazgeçmeyeceğiz..."

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim çalışmaları çerçevesinde yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. "Az Laf Çok İş" seçim sloganıyla Ankara'nın dört bir yanında seçim çalışmalarını yürüten Yavaş, yeni kampanya filmini ve sloganını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

"MEMLEKET SEVDASINDAN" adıyla duyurulan yeni kampanya filmi, Türk bayrağı ve Atatürk vurgusuyla desteklenmiş, esnaf, çiftçi, emekliler, öğrenciler ve Mansur Yavaş'ın halkla iç içe olduğu sahneler içeriyor.

Filmin içeriğinde şu sözler yer alıyor:

“Hiç vazgeçilir mi insanımızdan? Rahat geçinmek isteyen emekliden, eşit şartlarda eğitim almak isteyen çocuklardan, ektiğini biçmeye çalışan çiftçiden. Hiç vazgeçilir mi asla vazgeçmeyenlerden? Çocuğunun üstüne titreyen anadan, ekmeğini taştan çıkaran esnaftan ülkesinden umudunu kesmeyen gençlikten. Hiç vazgeçilir mi Cumhuriyeti gençliğe emanet eden Ata’mızdan, şanlı Türk bayrağımızdan? İşte bu yüzden vazgeçmeyiz zor günlerde yanımıza koşan, garibanın hakkını koruyan, memlekete sahip çıkan Mansur Başkan’ımızdan…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.