Mansur Yavaş ile Balâ'da hizmetler arttı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.03.2024 - 17:34, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:34
 

Mansur Yavaş ile Balâ'da hizmetler arttı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Balâ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında ilçelilerle buluştu...
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Balâ'da coşkulu bir kalabalığın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Yavaş, "Belediye Başkanı kentinde yaşayanların aç kalmamasından, sağlığından sorumludur. Desteğe ihtiyacı olan ailelerin çocuklarının okuyup okumadığından da sorumludur. Belediyecilik budur" dedi. Ayrıca Yavaş, Balâlılara asfaltı olmayan köy grup yolu kalmayacağı müjdesini verdi. Yavaş, Balâ ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını CHP'nin Balâ Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan ile birlikte gerçekleştirdi. Balâlılar, Yavaş'a büyük bir coşkuyla karşılık vererek, çeşitli pankartlarla desteklerini gösterdiler. Seçildikten sonra, oy aldığı bölgeleri veya farklılıkları gözetmeden, Ankara'nın her yerine eşit hizmet götürdüğünü vurgulayan Yavaş, Ankara'da "ben yaptım oldu" zihniyetini değiştirerek kararları ortak akılla aldıklarını belirtti. Ayrıca Yavaş, belediye harcamalarını şeffaf bir şekilde açık ihalelerle gerçekleştirdiklerini ve internet üzerinden binlerce canlı yayınlanan ihalelerle bunu kanıtladıklarını söyledi. Ankara halkının parasını kendi reklamı için asla kullanmadıklarını belirten Yavaş, "Neye ihtiyaç varsa öncelikle onu karşıladık" dedi ve Balâ'da gerçekleştirdikleri hizmetleri sıraladı. Yavaş, Balâ'da yapılan hizmetlerin arasında Kesikköprü Gençlik Kampı'nın aktif hale getirilmesi, yeni EGO hattı, ücretsiz internet erişimi, yangın söndürme tankeri, asbestli su borularının yenilenmesi gibi çalışmaları sıraladı. Kırsal kalkınmaya verilen desteklere de değinen Yavaş, Balâlı çiftçilere yapılan desteklerin detaylarını paylaştı ve Ankara'nın kırsal kesiminde hayvancılık yapan kadınların da desteklendiğini belirtti. Balâ'ya sıcak asfalt müjdesi veren Yavaş, "Belediye Başkanı kentinde yaşayan herkesin aç kalmamasından, sağlığından sorumludur. O desteğe ihtiyacı olan ailelerin çocuklarının okuyup okumadığından da sorumludur. Belediyecilik budur" diyerek, yapılan hizmetlerin ve verilen desteklerin önemine vurgu yaptı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Balâ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında ilçelilerle buluştu...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Balâ'da coşkulu bir kalabalığın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Yavaş, "Belediye Başkanı kentinde yaşayanların aç kalmamasından, sağlığından sorumludur. Desteğe ihtiyacı olan ailelerin çocuklarının okuyup okumadığından da sorumludur. Belediyecilik budur" dedi. Ayrıca Yavaş, Balâlılara asfaltı olmayan köy grup yolu kalmayacağı müjdesini verdi.

Yavaş, Balâ ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını CHP'nin Balâ Belediye Başkan Adayı İsa Kaplan ile birlikte gerçekleştirdi. Balâlılar, Yavaş'a büyük bir coşkuyla karşılık vererek, çeşitli pankartlarla desteklerini gösterdiler.

Seçildikten sonra, oy aldığı bölgeleri veya farklılıkları gözetmeden, Ankara'nın her yerine eşit hizmet götürdüğünü vurgulayan Yavaş, Ankara'da "ben yaptım oldu" zihniyetini değiştirerek kararları ortak akılla aldıklarını belirtti. Ayrıca Yavaş, belediye harcamalarını şeffaf bir şekilde açık ihalelerle gerçekleştirdiklerini ve internet üzerinden binlerce canlı yayınlanan ihalelerle bunu kanıtladıklarını söyledi.

Ankara halkının parasını kendi reklamı için asla kullanmadıklarını belirten Yavaş, "Neye ihtiyaç varsa öncelikle onu karşıladık" dedi ve Balâ'da gerçekleştirdikleri hizmetleri sıraladı. Yavaş, Balâ'da yapılan hizmetlerin arasında Kesikköprü Gençlik Kampı'nın aktif hale getirilmesi, yeni EGO hattı, ücretsiz internet erişimi, yangın söndürme tankeri, asbestli su borularının yenilenmesi gibi çalışmaları sıraladı.

Kırsal kalkınmaya verilen desteklere de değinen Yavaş, Balâlı çiftçilere yapılan desteklerin detaylarını paylaştı ve Ankara'nın kırsal kesiminde hayvancılık yapan kadınların da desteklendiğini belirtti.

Balâ'ya sıcak asfalt müjdesi veren Yavaş, "Belediye Başkanı kentinde yaşayan herkesin aç kalmamasından, sağlığından sorumludur. O desteğe ihtiyacı olan ailelerin çocuklarının okuyup okumadığından da sorumludur. Belediyecilik budur" diyerek, yapılan hizmetlerin ve verilen desteklerin önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.