Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'da desteğe devam

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.01.2024 - 20:42, Güncelleme: 17.01.2024 - 20:45
 

Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'da desteğe devam

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı bulunan emeklilere desteklerinin devam edeceğini duyurdu...
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilere destek olmaya devam ediyor. Son zam oranlarının açıklanmasının ardından maaşları açlık sınırının altında kalan emeklilere yönelik destekler sürdürülüyor. Başkan Mansur Yavaş, bu konuda yaptığı açıklamada, "Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" dedi. MANSUR YAVAŞ: DESTEKLERİ DEVAM ETTİRME KARARI ALDIK Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkentlilerin ekonomik zorluklarla baş etmelerine yardımcı olmayı sürdürdüklerini belirtti. Son zamanlarda yapılan zamların ardından birçok emeklinin maaşlarının açlık sınırının altında kaldığını göz önüne alan belediye, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde destekleri devam ettirme kararı aldı. Bugüne kadar 22 bin 567 emekliye toplamda 5 bin liralık destek ödemesi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ayrıca her ay 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteğini Başkent Kartlarına yatırdı. Başkan Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Değerli emeklilerimiz, sizi en çok ihtiyacınız olan dönemde yalnız bırakmayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" şeklinde duyuruda bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı bulunan emeklilere desteklerinin devam edeceğini duyurdu...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilere destek olmaya devam ediyor. Son zam oranlarının açıklanmasının ardından maaşları açlık sınırının altında kalan emeklilere yönelik destekler sürdürülüyor. Başkan Mansur Yavaş, bu konuda yaptığı açıklamada, "Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" dedi.

MANSUR YAVAŞ: DESTEKLERİ DEVAM ETTİRME KARARI ALDIK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkentlilerin ekonomik zorluklarla baş etmelerine yardımcı olmayı sürdürdüklerini belirtti. Son zamanlarda yapılan zamların ardından birçok emeklinin maaşlarının açlık sınırının altında kaldığını göz önüne alan belediye, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde destekleri devam ettirme kararı aldı.

Bugüne kadar 22 bin 567 emekliye toplamda 5 bin liralık destek ödemesi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ayrıca her ay 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteğini Başkent Kartlarına yatırdı. Başkan Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Değerli emeklilerimiz, sizi en çok ihtiyacınız olan dönemde yalnız bırakmayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" şeklinde duyuruda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.