Mansur Yavaş Beypazarı'nda coşkuyla karşılandı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.03.2024 - 15:22, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:22
 

Mansur Yavaş Beypazarı'nda coşkuyla karşılandı

Mansur Yavaş, baba ocağı Beypazarı'nda düzenlenen iftar programında hemşehrileriyle hasret giderdi... Başkan Yavaş, yaptığı projelerin başka kentlerde örnek alındığını söyledi...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin başkan adayı Mansur Yavaş, baba ocağı Beypazarı'nda hemşehrileriyle bir araya geldiği iftar programında coşkuyla karşılandı. Mansur Yavaş, Beypazarlılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, programın düzenlendiği salona sığmayan katılımcılar için otelin bahçesinde masalar kuruldu ve kilometrelerce araç trafiği oluştu. Mansur Yavaş, konuşmasında Ankara'da yapılan anketlerde büyük bir farkla önde olduklarını belirtti ve seçim kampanyasını dış ilçelere odaklanarak yürüttüklerini vurguladı. Yavaş, beş yılın sonunda Mansur Yavaş belediyeciliğinin Türkiye genelinde kabul gördüğünü ifade ederek, Ankara'da yaptıkları projelerin diğer illerde örnek alındığını dile getirdi. Beypazarı'na yönelik müjdeli haberler de veren Yavaş, Çamlıdere'den Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su getirilerek ilçelerin 50 yıl boyunca su sıkıntısı çekmeyeceğini müjdeledi. Ayrıca, geçmiş dönemde yapılan turizm çalışmalarının Beypazarı'nı bölgenin önemli bir turizm merkezi haline getirdiğini belirtti. Yavaş, gerçek belediyeciliğin sadece altyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını vurgulayarak, Beypazarı'nın kalkınması için istihdamı artıracak projeler üzerinde çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, belediye meclisindeki ilçe belediye başkanlarıyla yaşanan sıkıntılara da değinerek, iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Son olarak, Beypazarı için tek yumruk olma çağrısı yapan Yavaş, seçimlerde Beypazarı'nın desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti ve kazanmaları halinde ilk teşekkürlerini Beypazarı'na iletmek istediklerini sözlerine ekledi.
Mansur Yavaş, baba ocağı Beypazarı'nda düzenlenen iftar programında hemşehrileriyle hasret giderdi... Başkan Yavaş, yaptığı projelerin başka kentlerde örnek alındığını söyledi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin başkan adayı Mansur Yavaş, baba ocağı Beypazarı'nda hemşehrileriyle bir araya geldiği iftar programında coşkuyla karşılandı. Mansur Yavaş, Beypazarlılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, programın düzenlendiği salona sığmayan katılımcılar için otelin bahçesinde masalar kuruldu ve kilometrelerce araç trafiği oluştu.

Mansur Yavaş, konuşmasında Ankara'da yapılan anketlerde büyük bir farkla önde olduklarını belirtti ve seçim kampanyasını dış ilçelere odaklanarak yürüttüklerini vurguladı. Yavaş, beş yılın sonunda Mansur Yavaş belediyeciliğinin Türkiye genelinde kabul gördüğünü ifade ederek, Ankara'da yaptıkları projelerin diğer illerde örnek alındığını dile getirdi.

Beypazarı'na yönelik müjdeli haberler de veren Yavaş, Çamlıdere'den Ayaş, Güdül ve Beypazarı'na su getirilerek ilçelerin 50 yıl boyunca su sıkıntısı çekmeyeceğini müjdeledi. Ayrıca, geçmiş dönemde yapılan turizm çalışmalarının Beypazarı'nı bölgenin önemli bir turizm merkezi haline getirdiğini belirtti.

Yavaş, gerçek belediyeciliğin sadece altyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını vurgulayarak, Beypazarı'nın kalkınması için istihdamı artıracak projeler üzerinde çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, belediye meclisindeki ilçe belediye başkanlarıyla yaşanan sıkıntılara da değinerek, iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Son olarak, Beypazarı için tek yumruk olma çağrısı yapan Yavaş, seçimlerde Beypazarı'nın desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti ve kazanmaları halinde ilk teşekkürlerini Beypazarı'na iletmek istediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.