Mamak'ta 'Kadına Saygı' programı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 19.01.2024 - 13:27, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:27
 

Mamak'ta 'Kadına Saygı' programı

Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi'nin düzenlediği "Hayat Boyu Kadına Saygı" programında, kadın ve şiddet kavramlarının ayrı olduğu vurgulandı.
Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, şimdiye kadar 10 bin 143 kişiye aile danışma hizmeti sunarak önemli çalışmalara imza attı. Bu kez, Mamak Aile Danışma Merkezi ve Başaran Kadınlar Kültür Sanat Edebiyat Eğitim ve İstihdam Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen "Hayat Boyu Kadına Saygı" programı, Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesi'nde ilgi çekici bir etkinlikle gerçekleşti. Programda, kadına şiddetle mücadele yöntemleri konuşuldu ve kadın ile şiddet kavramlarının ayrı tutulması gerekliliği vurgulandı. Dilin içinde kadına saygı ifadesinin bulunmasının önemi üzerinde duruldu. Değerli aile danışmanları, yazarlar, sosyologlar, psikologlar ve sporcular, katılımcılara görüşlerini aktardı. Etkinliğe katılan kadınlar büyük ilgi gösterdi. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, programa katkı sağlayanlara teşekkür ederek çiçek takdim etti ve Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi'ni anlamlı bir program düzenlediği için övdü.
Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi'nin düzenlediği "Hayat Boyu Kadına Saygı" programında, kadın ve şiddet kavramlarının ayrı olduğu vurgulandı.

Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, şimdiye kadar 10 bin 143 kişiye aile danışma hizmeti sunarak önemli çalışmalara imza attı. Bu kez, Mamak Aile Danışma Merkezi ve Başaran Kadınlar Kültür Sanat Edebiyat Eğitim ve İstihdam Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen "Hayat Boyu Kadına Saygı" programı, Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesi'nde ilgi çekici bir etkinlikle gerçekleşti. Programda, kadına şiddetle mücadele yöntemleri konuşuldu ve kadın ile şiddet kavramlarının ayrı tutulması gerekliliği vurgulandı. Dilin içinde kadına saygı ifadesinin bulunmasının önemi üzerinde duruldu. Değerli aile danışmanları, yazarlar, sosyologlar, psikologlar ve sporcular, katılımcılara görüşlerini aktardı. Etkinliğe katılan kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, programa katkı sağlayanlara teşekkür ederek çiçek takdim etti ve Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi'ni anlamlı bir program düzenlediği için övdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.