Mamak Belediyesi Çiftçiler İçin Tohum Yetiştirecek

Ekonomi 22.12.2023 - 12:39, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:39
 

Mamak Belediyesi Çiftçiler İçin Tohum Yetiştirecek

Mamaklı çiftçiye destek olmak isteyen Mamak Belediyesi, Mamak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak tohum yetiştirici belgesi aldı.
Üreticinin, çiftçinin daima yanında yer alan, verdiği desteklerle Mamaklı çiftçilerin yüzünü güldüren, gönlüne giren Mamak Belediyesi; çiftçiler yeni bir adım daha attı. Mamak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan Mamak Belediyesi, belediyeye ait zirai ekim alanlarında çiftçiler için tohum yetiştirebilecek. İlçe Tarım Müdürlüğü’nden Tohum Yetiştirici Belgesi alan Mamak Belediyesi ekeceği tarla bitkileri ile tohum üretecek, bu tohumlarla çiftçilere yeni hibeler yapılacak.                                             Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Milletimize hizmet ederken aşk ile çalışıyor, güzel ilçemizi inşa ederken ihya faaliyetlerine de önem veriyor, ilçemizi gülistana çevirmek için çalışıyoruz. Çiftçilerimiz için son 4 yılda birçok hibe destek programına imza attık. Gelinen süreçte artık belediye olarak çiftçilerimizin tohumunu üretecek, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Mamaklı çiftçiye destek olmak isteyen Mamak Belediyesi, Mamak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak tohum yetiştirici belgesi aldı.

Üreticinin, çiftçinin daima yanında yer alan, verdiği desteklerle Mamaklı çiftçilerin yüzünü güldüren, gönlüne giren Mamak Belediyesi; çiftçiler yeni bir adım daha attı. Mamak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan Mamak Belediyesi, belediyeye ait zirai ekim alanlarında çiftçiler için tohum yetiştirebilecek.

İlçe Tarım Müdürlüğü’nden Tohum Yetiştirici Belgesi alan Mamak Belediyesi ekeceği tarla bitkileri ile tohum üretecek, bu tohumlarla çiftçilere yeni hibeler yapılacak.                                            

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Milletimize hizmet ederken aşk ile çalışıyor, güzel ilçemizi inşa ederken ihya faaliyetlerine de önem veriyor, ilçemizi gülistana çevirmek için çalışıyoruz. Çiftçilerimiz için son 4 yılda birçok hibe destek programına imza attık. Gelinen süreçte artık belediye olarak çiftçilerimizin tohumunu üretecek, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.