''Kızlar Hep Gülsün 2'' Etkinliği Düzenlenecek

Kültür-Sanat 12.04.2024 - 11:13, Güncelleme: 12.04.2024 - 11:13
 

''Kızlar Hep Gülsün 2'' Etkinliği Düzenlenecek

Sema KUMRULU / Küratörlüğünü Ece Arman ve Ressam Pervin Özen'in yaptığı "Kızlar Hep Gülsün 2" temalı etkinlik 22-23 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Ankhaber Gazetesi Yazarı Sema Kumrulu ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seçil Kartopu işbirliği ile gerçekleşecek olan etkinlikte Altındağ Polis Amca İlkokulu duvarları renklendirilecek.     Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde faaliyet gösteren ''Sanat ve Tasarım Topluluğu'' bünyesinde yer alan Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri, Ankara Mamak Gençlik Merkezi ve diğer paydaşlarının desteği ile Altındağ Polis Amca İlkokulu duvarlarını estetik açıdan zenginleştirmeyi amaçlıyor.     Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılacak olan duvar renklendirme çalışmalarıyla, 23 Nisan ruhunu okul duvarlarına yansıtarak eğitimde estetik ve yaratıcılık amaçlanıyor.        Etkinliğin ikinci ayağında ise 7 Ekim 2024 tarihinde TESK Sanat Galerisi'nde, geliri Polis Amca İlkokuluna gidecek olan sergi düzenlenecek.        Sergide; Afet Yayla, Alev Demirkesen, Ani Özsolak, Armen Papuççiyan, Ayşe Delier, Ayşen Dinç, Ayşegül Özdemir, Besi Oturan, Binnur Özkan, Cahide Topaloğlu, Erol Altunay, Fevziye Özmen, Funda Cumbul, Füsun Tolunay, Güler Çimer, Güner Öz, Hacer Bolat, Hamide Çoban, Hülya Çolaklar, İnci K. Gündoğan, İrem Özüpak, Macide Ergene, Meltem Aksay, Memik Kibarkaya, Nazmiye Alkaya, Ned. Kamile Şentürk, Neriman Şahin, Nilgün Dinçer, Nur Güray,  Pervin Bülbül, Pervin Özen, Ramise Bayramoğlu, Seçil Kartopu, Seçkin Çakır, Seda Atak Taylan, Seher Uysal, Selda K. Eğer, Selma Gov, Sevim Sürmeli, Şaziye Ölçer, Sırma Kafalı, Tülin Türkar, Yıldız Dinçer ve Yüksel Kilci eserleriyle yer alacak.    Etkinlikte emeği geçenlere ve Polis Amca İlkokul Müdürü İsmail Okutan'a teşekkür ederim.
Sema KUMRULU / Küratörlüğünü Ece Arman ve Ressam Pervin Özen'in yaptığı "Kızlar Hep Gülsün 2" temalı etkinlik 22-23 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Ankhaber Gazetesi Yazarı Sema Kumrulu ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seçil Kartopu işbirliği ile gerçekleşecek olan etkinlikte Altındağ Polis Amca İlkokulu duvarları renklendirilecek.

    Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde faaliyet gösteren ''Sanat ve Tasarım Topluluğu'' bünyesinde yer alan Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri, Ankara Mamak Gençlik Merkezi ve diğer paydaşlarının desteği ile Altındağ Polis Amca İlkokulu duvarlarını estetik açıdan zenginleştirmeyi amaçlıyor.

    Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılacak olan duvar renklendirme çalışmalarıyla, 23 Nisan ruhunu okul duvarlarına yansıtarak eğitimde estetik ve yaratıcılık amaçlanıyor.

       Etkinliğin ikinci ayağında ise 7 Ekim 2024 tarihinde TESK Sanat Galerisi'nde, geliri Polis Amca İlkokuluna gidecek olan sergi düzenlenecek.

       Sergide; Afet Yayla, Alev Demirkesen, Ani Özsolak, Armen Papuççiyan, Ayşe Delier, Ayşen Dinç, Ayşegül Özdemir, Besi Oturan, Binnur Özkan, Cahide Topaloğlu, Erol Altunay, Fevziye Özmen, Funda Cumbul, Füsun Tolunay, Güler Çimer, Güner Öz, Hacer Bolat, Hamide Çoban, Hülya Çolaklar, İnci K. Gündoğan, İrem Özüpak, Macide Ergene, Meltem Aksay, Memik Kibarkaya, Nazmiye Alkaya, Ned. Kamile Şentürk, Neriman Şahin, Nilgün Dinçer, Nur Güray,  Pervin Bülbül, Pervin Özen, Ramise Bayramoğlu, Seçil Kartopu, Seçkin Çakır, Seda Atak Taylan, Seher Uysal, Selda K. Eğer, Selma Gov, Sevim Sürmeli, Şaziye Ölçer, Sırma Kafalı, Tülin Türkar, Yıldız Dinçer ve Yüksel Kilci eserleriyle yer alacak.

   Etkinlikte emeği geçenlere ve Polis Amca İlkokul Müdürü İsmail Okutan'a teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.