Kahramankazan'da TMO Hububat Alım Merkezi açıldı

Ankara 18.07.2022 - 14:43, Güncelleme: 18.07.2022 - 14:43
 

Kahramankazan'da TMO Hububat Alım Merkezi açıldı

Kahramankazan ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Hububat Alım Merkezi hizmete girdi.
Kahramankazan Belediyesinin öncülüğünde Bocce Spor Salonu içerisinde hizmete giren merkez, çiftçilerin ürünlerini almaya başladı. Çiftçiler, merkeze gelmeden önce TMO'nun sitesinden randevu alıyor. Ardından Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi ve banka hesap numarası ile alım merkezine müracaat ediyor. Burada görevliler tarafından ürün analizinin yapılmasının ardından çiftçi ürününü tarım işleminden sonra döküm sahasına teslim ediyor. Kaymakam Abdullah Selim Parlar ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Uzun da merkezi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı, çiftçilerle sohbet etti. Kahramankazan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öztürk, merkezin açılmasının çiftçiler açısından büyük kolaylık sağladığını belirtti. Uzun zamandır çiftçilerin alım merkezinin açılması yönünde taleplerinin bulunduğunu kaydeden Öztürk, şöyle konuştu: "Biz de çiftçinin talebini Belediye Başkanımız Serhat Oğuz'a ilettik. Sağolsun kendisi de bize destek verdi, büro ve döküm sahası için yer tahsis etti ve merkez açıldı. Geçtiğimiz yıllarda çiftçimiz TMO alım merkezlerine traktörle gidip gelmek zor olduğu için ilçedeki zahirelere ürünlerini satmak zorunda kalıyordu. Bu bakımdan merkezin burada açılması bizim de işimizi kolaylaştırdı."
Kahramankazan ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Hububat Alım Merkezi hizmete girdi.
Kahramankazan Belediyesinin öncülüğünde Bocce Spor Salonu içerisinde hizmete giren merkez, çiftçilerin ürünlerini almaya başladı.

Çiftçiler, merkeze gelmeden önce TMO'nun sitesinden randevu alıyor. Ardından Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi ve banka hesap numarası ile alım merkezine müracaat ediyor. Burada görevliler tarafından ürün analizinin yapılmasının ardından çiftçi ürününü tarım işleminden sonra döküm sahasına teslim ediyor.

Kaymakam Abdullah Selim Parlar ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Uzun da merkezi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı, çiftçilerle sohbet etti.

Kahramankazan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öztürk, merkezin açılmasının çiftçiler açısından büyük kolaylık sağladığını belirtti.

Uzun zamandır çiftçilerin alım merkezinin açılması yönünde taleplerinin bulunduğunu kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:

"Biz de çiftçinin talebini Belediye Başkanımız Serhat Oğuz'a ilettik. Sağolsun kendisi de bize destek verdi, büro ve döküm sahası için yer tahsis etti ve merkez açıldı. Geçtiğimiz yıllarda çiftçimiz TMO alım merkezlerine traktörle gidip gelmek zor olduğu için ilçedeki zahirelere ürünlerini satmak zorunda kalıyordu. Bu bakımdan merkezin burada açılması bizim de işimizi kolaylaştırdı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.