Kadın kuryelere 8 Mart sürprizi

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.03.2024 - 12:48, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:48
 

Kadın kuryelere 8 Mart sürprizi

Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak adına kadın moto-oto kuryelere özel bir sürpriz etkinlik düzenledi...
Oda Başkanı Ramazan Akpınar, bu özel programda oda üyesi kadın esnaf moto-oto kuryelere plaket takdim ederek Kadınlar Günü'nü kutladı. Kurucu Başkan Ramazan Akpınar, Oda Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Derya Adıgüzelli, Ebru Aldağ, Nur Holta ve Merve Önal gibi kadın kuryelere teşekkür ederek plaket takdim etti. Akpınar, kadın kuryelerin emekleri, özverili çalışmaları ve mesleğin gerekliliklerini başarıyla yerine getirmeleri dolayısıyla kutladı ve tüm kadın kuryelere iyi dileklerini iletti. Akpınar, "Oda üyesi tüm kadın kuryelerimizin Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü. Ayrıca, her geçen gün büyüyen bir hizmet sektörü olduklarını ve kadın esnaf moto-oto kurye sayısını daha da artırmayı hedeflediklerini belirtti. Kadınların sektöre katılımını desteklediklerini vurguladı ve sektördeki kadınların başarılarını takdir etti. Akpınar ayrıca, "Kadın kurye mesleği artık kadınların da tercih ettiği bir meslek haline geldi" diyerek kadın kuryelerin meslekteki önemine değindi. Ayrıca, kadın kuryelerin sektördeki itibarını, güvenini ve saygınlığını artırdığını belirtti. Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odası'nın bu özel etkinliği, kadın kuryelerin sektördeki başarılarına ve katkılarına vurgu yaparak onları takdir etmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak adına kadın moto-oto kuryelere özel bir sürpriz etkinlik düzenledi...

Oda Başkanı Ramazan Akpınar, bu özel programda oda üyesi kadın esnaf moto-oto kuryelere plaket takdim ederek Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kurucu Başkan Ramazan Akpınar, Oda Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Derya Adıgüzelli, Ebru Aldağ, Nur Holta ve Merve Önal gibi kadın kuryelere teşekkür ederek plaket takdim etti. Akpınar, kadın kuryelerin emekleri, özverili çalışmaları ve mesleğin gerekliliklerini başarıyla yerine getirmeleri dolayısıyla kutladı ve tüm kadın kuryelere iyi dileklerini iletti.

Akpınar, "Oda üyesi tüm kadın kuryelerimizin Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diyerek konuşmasını sürdürdü. Ayrıca, her geçen gün büyüyen bir hizmet sektörü olduklarını ve kadın esnaf moto-oto kurye sayısını daha da artırmayı hedeflediklerini belirtti. Kadınların sektöre katılımını desteklediklerini vurguladı ve sektördeki kadınların başarılarını takdir etti.

Akpınar ayrıca, "Kadın kurye mesleği artık kadınların da tercih ettiği bir meslek haline geldi" diyerek kadın kuryelerin meslekteki önemine değindi. Ayrıca, kadın kuryelerin sektördeki itibarını, güvenini ve saygınlığını artırdığını belirtti.

Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odası'nın bu özel etkinliği, kadın kuryelerin sektördeki başarılarına ve katkılarına vurgu yaparak onları takdir etmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.