Mamak Belediyesi ile Atletizm Federasyonu'ndan şenlik

Ankara 15.05.2023 - 14:06, Güncelleme: 15.05.2023 - 14:06
 

Mamak Belediyesi ile Atletizm Federasyonu'ndan şenlik

Türkiye Atletizm Federasyonu bünyesindeki “Çocuk Atletizmi Projesi”nin yeni durağı Ankara Mamak'taki Hidayet Türkoğlu Spor Salonu oldu.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve eski milli atlet Merve Aydın’ın da bulunduğu organizasyonda ilçe okullarından gelen çocuklar oyunlar eşliğinde atletizm yapmanın keyfini yaşadı. Etkinlikte Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cengiz Keskin’in de hazır bulundu. Renkli görüntülerin yaşandığı atletizm Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sporu ve sporcuyu destekleyen projelere imza atan Mamak Belediyesi’nin farklı projelere ev sahipliği yapması ve böylece gençlerin, çocukların sportif yönlerinin gelişimine katkıda bulunması vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor. Bizler de bu yönde çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Sporu ve sporcuyu desteklemeye, ilçemizden lisanslı sporcular çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz.”
Türkiye Atletizm Federasyonu bünyesindeki “Çocuk Atletizmi Projesi”nin yeni durağı Ankara Mamak'taki Hidayet Türkoğlu Spor Salonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve eski milli atlet Merve Aydın’ın da bulunduğu organizasyonda ilçe okullarından gelen çocuklar oyunlar eşliğinde atletizm yapmanın keyfini yaşadı.

Etkinlikte Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cengiz Keskin’in de hazır bulundu. Renkli görüntülerin yaşandığı atletizm

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sporu ve sporcuyu destekleyen projelere imza atan Mamak Belediyesi’nin farklı projelere ev sahipliği yapması ve böylece gençlerin, çocukların sportif yönlerinin gelişimine katkıda bulunması vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor. Bizler de bu yönde çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Sporu ve sporcuyu desteklemeye, ilçemizden lisanslı sporcular çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.