Tülay Akın Ergincan başkanlığındaki YEPUD heyeti Atatürk’ün huzurunda söz verdi

Ekonomi 09.05.2023 - 22:56, Güncelleme: 09.05.2023 - 22:56
 

Tülay Akın Ergincan başkanlığındaki YEPUD heyeti Atatürk’ün huzurunda söz verdi

Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tülay Akın Ergincan başkanlığındaki YEPUD heyeti Anıtkabir’e çıkarak, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkarak, ilkelerine bağlılık ve Türkiye için başarı sözü verdi.
ANKHABER Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD), 25 Aralık 2006 tarihinde İstanbul’da kuruluşunun ardından, yapılan Genel Kurul sonrası yoluna Ankara iş dünyasının yakından tanıdığı “Tülayca Organizasyon” Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Akın Ergincan ile devam etme kararı aldı. Ergincan; Skal Ankara Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkan Yardımcısı, ANGİAD Sosyal Komite Başkanı, Başkent Lions Kulübü Halka İlişkiler ve Tanıtım Başkanı, KAİSDER kurucularından olma gibi özellikleriyle Başkent Ankara’nın önde gelen sivil toplum gönüllülerinden biri. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği YEPUD ise,  İstanbul merkezli olmasına rağmen Türkiye’nin birçok şehrinde etkinlik sektöründe hizmet veren firmaları temsil ediyor.   YEPUD HEYETİ ANITKABİR’DE Genel Kurul sonrası, Tülay Akın Ergincan başkanlığındaki YEPUD heyeti Anıtkabir’e çıkarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Birinci amacı kurumsal etkinlik, özel etkinlik, düğün ve davet sektöründe faaliyet gösteren üye kuruluşları dernek çatısı altında toplayarak, etkinlik yönetimi sektörünün gelişmesini ve büyümesini sağlamak olan YEPUD Yönetim Kurul Başkanı olarak Anıtkabir Anı Defterini imzalayan Tülay Akın Ergincan, Büyük Önder’e, açtığı yolda yürüme sözü verdi.   ANI DEFTERİNE YAZDIKLARI Ergincan, Anı Defterine şunları yazdı: “Aziz Ata’m, Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiğin gençler olarak bizler, 15 yıl önce kurulmuş ve etkinlik sektörüne değer katan Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile huzurundayız. Kurucusu ve önderi olduğunuz ülkemizin geleceğimizi, hedeflerimizi belirleyen ilkelerinizin, dünyada ulaştığınız saygılığınızın sayesinde bu düzeye ve bu görevlere ulaştık. İlkeleriniz bundan sonra da yolumuzu aydınlatıp bizlere yol gösterecektir. Yüce Ata’m, yaratıcı zihniyetinizi ve önder kişiliğinizi rehber olarak çıktığımız bu yolda, en zor durumlarda dahi üstün yaratıcı düşünceleriniz ile sorunlara çözümler bularak ve bunları başarı ile uygulayarak bizlere öncülük ettiğiniz bu yolda, kimsenin hayal dahi edemediği organizasyonları başarı ile başarabilmiş bir Lider’in evlatları olarak bizler, açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize and içeriz.”
Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Tülay Akın Ergincan başkanlığındaki YEPUD heyeti Anıtkabir’e çıkarak, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkarak, ilkelerine bağlılık ve Türkiye için başarı sözü verdi.

ANKHABER

Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD), 25 Aralık 2006 tarihinde İstanbul’da kuruluşunun ardından, yapılan Genel Kurul sonrası yoluna Ankara iş dünyasının yakından tanıdığı “Tülayca Organizasyon” Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Akın Ergincan ile devam etme kararı aldı.

Ergincan; Skal Ankara Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkan Yardımcısı, ANGİAD Sosyal Komite Başkanı, Başkent Lions Kulübü Halka İlişkiler ve Tanıtım Başkanı, KAİSDER kurucularından olma gibi özellikleriyle Başkent Ankara’nın önde gelen sivil toplum gönüllülerinden biri.

Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği YEPUD ise,  İstanbul merkezli olmasına rağmen Türkiye’nin birçok şehrinde etkinlik sektöründe hizmet veren firmaları temsil ediyor.

 

YEPUD HEYETİ ANITKABİR’DE

Genel Kurul sonrası, Tülay Akın Ergincan başkanlığındaki YEPUD heyeti Anıtkabir’e çıkarak Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Birinci amacı kurumsal etkinlik, özel etkinlik, düğün ve davet sektöründe faaliyet gösteren üye kuruluşları dernek çatısı altında toplayarak, etkinlik yönetimi sektörünün gelişmesini ve büyümesini sağlamak olan YEPUD Yönetim Kurul Başkanı olarak Anıtkabir Anı Defterini imzalayan Tülay Akın Ergincan, Büyük Önder’e, açtığı yolda yürüme sözü verdi.

 

ANI DEFTERİNE YAZDIKLARI

Ergincan, Anı Defterine şunları yazdı:

“Aziz Ata’m,

Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiğin gençler olarak bizler, 15 yıl önce kurulmuş ve etkinlik sektörüne değer katan Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile huzurundayız. Kurucusu ve önderi olduğunuz ülkemizin geleceğimizi, hedeflerimizi belirleyen ilkelerinizin, dünyada ulaştığınız saygılığınızın sayesinde bu düzeye ve bu görevlere ulaştık. İlkeleriniz bundan sonra da yolumuzu aydınlatıp bizlere yol gösterecektir. Yüce Ata’m, yaratıcı zihniyetinizi ve önder kişiliğinizi rehber olarak çıktığımız bu yolda, en zor durumlarda dahi üstün yaratıcı düşünceleriniz ile sorunlara çözümler bularak ve bunları başarı ile uygulayarak bizlere öncülük ettiğiniz bu yolda, kimsenin hayal dahi edemediği organizasyonları başarı ile başarabilmiş bir Lider’in evlatları olarak bizler, açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize and içeriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.