Engelli Merkezi’nden Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesine ziyaret

Sağlık 09.05.2023 - 00:28, Güncelleme: 10.05.2023 - 00:22
 

Engelli Merkezi’nden Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesine ziyaret

ANKHABER / Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaret edilmesinin yanında ziyaretlerine devam ediyor.
Engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik girişimleriyle toplumun her kesimiyle ilişki içinde olan Daşdan, son olarak, Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz,ı ziyaret etti. Ali Daşdan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak bugün de Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz’ı ziyaret ettik. Kendisiyle engelliler için gerçekleştirilebilecek projeler hususunda fikir alış verişi yaptık Görüşmemiz çok verimli geçti. Tüm engellileri ve bizleri samimiyetle kucaklayan hocamıza çok teşekkür ederim Allah nasip ederse kıymetli hocamla çok ciddi projelere imza atacağız.”
ANKHABER / Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaret edilmesinin yanında ziyaretlerine devam ediyor.

Engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik girişimleriyle toplumun her kesimiyle ilişki içinde olan Daşdan, son olarak, Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz,ı ziyaret etti.

Ali Daşdan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak bugün de Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aydın Yılmaz’ı ziyaret ettik.

Kendisiyle engelliler için gerçekleştirilebilecek projeler hususunda fikir alış verişi yaptık Görüşmemiz çok verimli geçti. Tüm engellileri ve bizleri samimiyetle kucaklayan hocamıza çok teşekkür ederim Allah nasip ederse kıymetli hocamla çok ciddi projelere imza atacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.