NED Sanat Resim Atölyesi'nden Çocuklara Özel Sergi

Kültür-Sanat 08.05.2023 - 19:22, Güncelleme: 08.05.2023 - 19:22
 

NED Sanat Resim Atölyesi'nden Çocuklara Özel Sergi

Sema KUMRULU / Ressam Kamile Şentürk, NED Sanat Resim Atölyesi'nde 6 Mayıs 2023 tarihinde, öğrencilerinden oluşan ikinci resim sergisini düzenledi.
Açılışı çocuklar tarafından yapılan sergiye; Ahmet Öksüz, Atınç Dedeoğlu, Ayla Soylu, Ayşe Bahar Öksüz, Azra Karakoç, Banu Bora, Bayram Uryan, Berat Kaya, Berfin Güleç, Beyza Kaya, Beyza Uzun, Beyzanur Çelebi, Buğlem Yılmaz, Elif  Asya Karamanlı, Elif Yüksel, Esen İnce, Fatma Reyhan Uyanık, Gülşah Sönmez, Hümeyra Cemal, İnci Afşin, İnci Özçelik, Kadriye Ural, Kamile Şimşek, Lara Yılmaz, Mihrimah Sevinç, Mina Özdemir, Nisa Sofuoğlu, Sevgi Şeker, Songül İnce, Şehriban Tuğrul, Tuana Barun, Tuğçe Şentürk, Zehra Namlı, Zeynep Coşar, Zeynep Karakoç, Zeynep Öksüz, Zeynep Özdeş ve Zeynep Sönmez eserleriyle katıldı. Kamile Şentürk sizi tanıyalım.     Ben Antalya doğumluyum. Ankara'ya yerleştikten sonra  2011-2019  yılları arasında 'Elifim' Resim Atölyesi'nde ve BELMEK'te resim eğitimi aldım. İlk kişisel sergimi 2017 yılında Ankara Ticaret Odası'nda açtım. Karma sergilere katılıyorum. Bu yıl  ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarı'nda  'Kelebeklerim' serisiyle yer aldım. Tarzımı 'Kelebek' olarak belirledim ama Antalya'yı çok sevdiğim için, Antalya çalışmaları yapmaktan kendimi alamıyorum. Zaten eğitim verdiğim için, insan- hayvan figürleri, dekoratif çalışmalar, natürmort, soyut her tür çalışmalarım oluyor.    Neden NED Grup?    Nedimoğulları İnşaat Firması sponsorluğunda, NED Grup A.Ş bünyesinin Sanat Bölümü'nde, 3,5 yıldır hem ders veriyorum hem de kendi çalışmalarımı yapıyorum. Şu an 39 yetişkin ve çocuk öğrencim var. Bu sergiyi de öğrencilerim adına açtım.    6-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında açık olan sergi, sanatçı ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.    Sanat iyileştirir.
Sema KUMRULU / Ressam Kamile Şentürk, NED Sanat Resim Atölyesi'nde 6 Mayıs 2023 tarihinde, öğrencilerinden oluşan ikinci resim sergisini düzenledi.

Açılışı çocuklar tarafından yapılan sergiye; Ahmet Öksüz, Atınç Dedeoğlu, Ayla Soylu, Ayşe Bahar Öksüz, Azra Karakoç, Banu Bora, Bayram Uryan, Berat Kaya, Berfin Güleç, Beyza Kaya, Beyza Uzun, Beyzanur Çelebi, Buğlem Yılmaz, Elif  Asya Karamanlı, Elif Yüksel, Esen İnce, Fatma Reyhan Uyanık, Gülşah Sönmez, Hümeyra Cemal, İnci Afşin, İnci Özçelik, Kadriye Ural, Kamile Şimşek, Lara Yılmaz, Mihrimah Sevinç, Mina Özdemir, Nisa Sofuoğlu, Sevgi Şeker, Songül İnce, Şehriban Tuğrul, Tuana Barun, Tuğçe Şentürk, Zehra Namlı, Zeynep Coşar, Zeynep Karakoç, Zeynep Öksüz, Zeynep Özdeş ve Zeynep Sönmez eserleriyle katıldı.

Kamile Şentürk sizi tanıyalım.

    Ben Antalya doğumluyum. Ankara'ya yerleştikten sonra  2011-2019  yılları arasında 'Elifim' Resim Atölyesi'nde ve BELMEK'te resim eğitimi aldım. İlk kişisel sergimi 2017 yılında Ankara Ticaret Odası'nda açtım. Karma sergilere katılıyorum. Bu yıl  ArtAnkara Çağdaş Sanat Fuarı'nda  'Kelebeklerim' serisiyle yer aldım. Tarzımı 'Kelebek' olarak belirledim ama Antalya'yı çok sevdiğim için, Antalya çalışmaları yapmaktan kendimi alamıyorum. Zaten eğitim verdiğim için, insan- hayvan figürleri, dekoratif çalışmalar, natürmort, soyut her tür çalışmalarım oluyor.

   Neden NED Grup?

   Nedimoğulları İnşaat Firması sponsorluğunda, NED Grup A.Ş bünyesinin Sanat Bölümü'nde, 3,5 yıldır hem ders veriyorum hem de kendi çalışmalarımı yapıyorum. Şu an 39 yetişkin ve çocuk öğrencim var. Bu sergiyi de öğrencilerim adına açtım.

   6-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında açık olan sergi, sanatçı ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

   Sanat iyileştirir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.