Ali Daşdan’dan Op. Dr. Osman Çelikay’a teşekkür ziyareti

Sağlık 02.01.2023 - 13:06, Güncelleme: 02.01.2023 - 13:06
 

Ali Daşdan’dan Op. Dr. Osman Çelikay’a teşekkür ziyareti

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Hastanenin Göz Klinik Şefi Op. Dr. Osman Çelikay’ı ziyaret ederek engelli ve dezavantajlı guruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
ANKHABER Başkent Ankara’nın en eski ve köklü sağlık kuruluşlarından biri olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Engeli Danışma Merkezi, Ali Daşdan’ın sorumluluğunda önemli hizmetlere imza atarken, kurum içinden ve kurum dışından ziyaretler de sürüyor. Bunun yanında Daşdan da ziyaretlerde bulunuyor. Ali Daşdan son olarak Kurum içinden, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefi Op. Dr. Osman Çelikay’ı ziyaret etti. Çelikay’ın engelli ve dezavantajlı guruplara sunulan hizmette her türlü kolaylığı gösterdiğini ve ilgisini esirgemediğini belirten Ali Daşdan şunları söyledi: “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi olarak engelli kardeşlerimize çok önemli hizmetlerde bulunuyoruz. Bunu yaparken gücümüzü, moralimizi bizi destekleyen Başhekimimiz Sayın Burhan Kurtuluş, Hastane yönetimi ve hastanemizde görev yapan doktorlardan alıyoruz. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefi Op. Dr. Osman Çelikay, bu çerçevede bize güç ve moral veren isimlerden biridir. Kendisine tüm engelli ve dezavantajlı guruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Hastanenin Göz Klinik Şefi Op. Dr. Osman Çelikay’ı ziyaret ederek engelli ve dezavantajlı guruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın en eski ve köklü sağlık kuruluşlarından biri olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Engeli Danışma Merkezi, Ali Daşdan’ın sorumluluğunda önemli hizmetlere imza atarken, kurum içinden ve kurum dışından ziyaretler de sürüyor. Bunun yanında Daşdan da ziyaretlerde bulunuyor.

Ali Daşdan son olarak Kurum içinden, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefi Op. Dr. Osman Çelikay’ı ziyaret etti.

Çelikay’ın engelli ve dezavantajlı guruplara sunulan hizmette her türlü kolaylığı gösterdiğini ve ilgisini esirgemediğini belirten Ali Daşdan şunları söyledi:

“Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi olarak engelli kardeşlerimize çok önemli hizmetlerde bulunuyoruz. Bunu yaparken gücümüzü, moralimizi bizi destekleyen Başhekimimiz Sayın Burhan Kurtuluş, Hastane yönetimi ve hastanemizde görev yapan doktorlardan alıyoruz. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefi Op. Dr. Osman Çelikay, bu çerçevede bize güç ve moral veren isimlerden biridir. Kendisine tüm engelli ve dezavantajlı guruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.