SİNCAN'DA ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİNDE EĞLENCELİ JİMNASTİK DERSLERİ

Yerel 02.01.2023 - 12:49, Güncelleme: 02.01.2023 - 12:49
 

SİNCAN'DA ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİNDE EĞLENCELİ JİMNASTİK DERSLERİ

Hem çocuklar hem de annelerin yüzünü güldüren Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklar jimnastik dersleriyle eğlenirken bir yandan da spor yapma kültürünü küçük yaştan itibaren edinmiş oluyorlar.
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evlerinde 3-6 yaş arası çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alıyor. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayan etkinliklerin başında ise jimnastik geliyor. Sinir ve kas koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olan jimnastik Anne Çocuk Oyun Evlerinde çocukların her hafta severek yaptığı bir spor. Anneleriyle birlikte keyifli vakit geçiren minikler enerjilerini jimnastik yaparak atıyor. Jimnastik derslerinde öğretmenlerinin gösterdiği hareketleri hep birlikte yapan çocukların bu hareketler sayesinde kas gelişimleri destekleniyor. Anne Çocuk Oyun Evlerinde sporun yanında dans, ritim ve resim dersleriyle de sanat sevgisi aşılanıyor. Yabancı dil eğitiminin de verildiği evlerde çocuklar İngilizce derslerinde kavramları oyun oynayarak öğreniyor. Katılımın ücretsiz olduğu bu evler Temelli,Yenikent, Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi olmak üzere haftada 6 gün hizmet veriyor.
Hem çocuklar hem de annelerin yüzünü güldüren Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklar jimnastik dersleriyle eğlenirken bir yandan da spor yapma kültürünü küçük yaştan itibaren edinmiş oluyorlar.

Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evlerinde 3-6 yaş arası çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alıyor. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayan etkinliklerin başında ise jimnastik geliyor. Sinir ve kas koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olan jimnastik Anne Çocuk Oyun Evlerinde çocukların her hafta severek yaptığı bir spor.

Anneleriyle birlikte keyifli vakit geçiren minikler enerjilerini jimnastik yaparak atıyor. Jimnastik derslerinde öğretmenlerinin gösterdiği hareketleri hep birlikte yapan çocukların bu hareketler sayesinde kas gelişimleri destekleniyor.

Anne Çocuk Oyun Evlerinde sporun yanında dans, ritim ve resim dersleriyle de sanat sevgisi aşılanıyor. Yabancı dil eğitiminin de verildiği evlerde çocuklar İngilizce derslerinde kavramları oyun oynayarak öğreniyor.

Katılımın ücretsiz olduğu bu evler Temelli,Yenikent, Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi olmak üzere haftada 6 gün hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.