Halil İbrahim Yılmaz'a 'İklim Elçisi Ödülü'

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 22.03.2024 - 11:32, Güncelleme: 22.03.2024 - 11:32
 

Halil İbrahim Yılmaz'a 'İklim Elçisi Ödülü'

EKO İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı ile Ankara'nın en özel organizasyonlarından birine imza atan AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 'İklim Elçisi Ödülü' aldı...
Ankara Ticaret Odası'nda (ATO), İklim ve İnsan Zirvesi Programı düzenlendi. Programda, dünyanın geleceği için yenilikçi çözümler ve önlemler ele alındı. Katılımcılar arasında yer alan Ankara Kent Konseyi Başkanı (AKK) ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, İklim Elçisi Ödülü'ne layık görüldü. Yılmaz, programda yaptığı konuşmada, doğanın korunması ve miras olarak bırakılması gerekliliğine vurgu yaptı. "Bugün bu organizasyonu, doğayı miras bırakacak bir farkındalık için son derece değerli buluyorum" diyen Halil İbrahim Yılmaz, "Suyun olmadığı bir yerde mülkiyetin bir önemi olmadığını" belirtti ve suyun kaybının, insanlığın varlığını tehlikeye attığını vurguladı. Rant ve mülkiyet odaklı düşüncelerin doğaya zarar verdiğine dikkat çeken Yılmaz, iklim değişikliği ve doğa koruma konularında kayıtsızlık durumunun sona ermesi gerektiğini dile getirdi. "Sahip olduklarımızı nasıl devraldıysak, yarınlara dönüp öyle bırakmak zorundayız" diyen Yılmaz, doğanın korunmasının ekonomik ve turistik boyutlarının yanı sıra insani bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Doğanın kaybıyla sanatın da zarar göreceğine dikkat çeken Yılmaz, insanların birbirlerini doğa ve sevgi için ikna etme zamanının geldiğini ifade etti. "Doğayı kaybettiğimiz zaman sadece yaşamsal ihtiyaçlarımızı değil, sanatın da reçetesini kaybederiz" diyen Yılmaz, doğa farkındalığının artırılmasıyla insanların doğayı koruma konusunda daha duyarlı olacaklarını belirtti.
EKO İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı ile Ankara'nın en özel organizasyonlarından birine imza atan AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 'İklim Elçisi Ödülü' aldı...

Ankara Ticaret Odası'nda (ATO), İklim ve İnsan Zirvesi Programı düzenlendi. Programda, dünyanın geleceği için yenilikçi çözümler ve önlemler ele alındı. Katılımcılar arasında yer alan Ankara Kent Konseyi Başkanı (AKK) ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, İklim Elçisi Ödülü'ne layık görüldü.

Yılmaz, programda yaptığı konuşmada, doğanın korunması ve miras olarak bırakılması gerekliliğine vurgu yaptı. "Bugün bu organizasyonu, doğayı miras bırakacak bir farkındalık için son derece değerli buluyorum" diyen Halil İbrahim Yılmaz, "Suyun olmadığı bir yerde mülkiyetin bir önemi olmadığını" belirtti ve suyun kaybının, insanlığın varlığını tehlikeye attığını vurguladı.

Rant ve mülkiyet odaklı düşüncelerin doğaya zarar verdiğine dikkat çeken Yılmaz, iklim değişikliği ve doğa koruma konularında kayıtsızlık durumunun sona ermesi gerektiğini dile getirdi. "Sahip olduklarımızı nasıl devraldıysak, yarınlara dönüp öyle bırakmak zorundayız" diyen Yılmaz, doğanın korunmasının ekonomik ve turistik boyutlarının yanı sıra insani bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Doğanın kaybıyla sanatın da zarar göreceğine dikkat çeken Yılmaz, insanların birbirlerini doğa ve sevgi için ikna etme zamanının geldiğini ifade etti. "Doğayı kaybettiğimiz zaman sadece yaşamsal ihtiyaçlarımızı değil, sanatın da reçetesini kaybederiz" diyen Yılmaz, doğa farkındalığının artırılmasıyla insanların doğayı koruma konusunda daha duyarlı olacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.