Gürsel Baran: Ekonomi kadınlar ile daha da güçlenecektir

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.03.2024 - 12:50, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:50
 

Gürsel Baran: Ekonomi kadınlar ile daha da güçlenecektir

ATO Başkanı Gürsel Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şöyle dedi: Türkiye Yüzyılı'na kadın girişimcilerin damga vurmasını hedefliyoruz...
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk kadınlarının ticaret, sanayi, sanat, bilim gibi hayatın her alanında başarı hikayeleriyle önemli bir yer edindiğini vurgulayarak, kadın girişimcilerin ekonomideki önemine dikkat çekti. Baran, "Türkiye Yüzyılı'na kadın girişimcilerin damga vurmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Kadınların iş yaşamında gösterdiği başarıya rağmen, kadın girişimci sayısının beklenen seviyede olmadığını ifade eden Baran, "Güçlü bir ülke, kadın ve erkeklerin birlikte çalışarak üretmesiyle mümkündür. Kadının iş ve çalışma hayatında yer almadığı toplumlarda gelişmeden söz etmek mümkün değildir. Türk kadınları bugün ticaret, sanayi, sanat, bilim gibi hayatın her alanında başarılarını kanıtlamıştır. Ancak, kadın girişimci sayısının istenilen seviyede olmadığını görüyoruz. Kadın girişimciliğini destekleyici mekanizmaları hayata geçirerek, kadın girişimci sayısını artırmalıyız. Ekonomimiz, kadın girişimcilerin katkılarıyla daha da güçlenecektir. Türkiye Yüzyılı'na kadın girişimcilerin damga vurmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
ATO Başkanı Gürsel Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şöyle dedi: Türkiye Yüzyılı'na kadın girişimcilerin damga vurmasını hedefliyoruz...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk kadınlarının ticaret, sanayi, sanat, bilim gibi hayatın her alanında başarı hikayeleriyle önemli bir yer edindiğini vurgulayarak, kadın girişimcilerin ekonomideki önemine dikkat çekti. Baran, "Türkiye Yüzyılı'na kadın girişimcilerin damga vurmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Kadınların iş yaşamında gösterdiği başarıya rağmen, kadın girişimci sayısının beklenen seviyede olmadığını ifade eden Baran, "Güçlü bir ülke, kadın ve erkeklerin birlikte çalışarak üretmesiyle mümkündür. Kadının iş ve çalışma hayatında yer almadığı toplumlarda gelişmeden söz etmek mümkün değildir. Türk kadınları bugün ticaret, sanayi, sanat, bilim gibi hayatın her alanında başarılarını kanıtlamıştır. Ancak, kadın girişimci sayısının istenilen seviyede olmadığını görüyoruz. Kadın girişimciliğini destekleyici mekanizmaları hayata geçirerek, kadın girişimci sayısını artırmalıyız. Ekonomimiz, kadın girişimcilerin katkılarıyla daha da güçlenecektir. Türkiye Yüzyılı'na kadın girişimcilerin damga vurmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.