Gölbaşı Belediyesi'nden öğrenciler için yeni destek

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.02.2024 - 09:33, Güncelleme: 16.02.2024 - 09:33
 

Gölbaşı Belediyesi'nden öğrenciler için yeni destek

Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (TYT-AYT-YDT) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek eğitime destek olmaya devam ediyor.  Gölbaşı Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (TYT-AYT-YDT) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak. SİZLERİN HER ZAMAN YANINDAYIM Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerin yanında olduk. Eğitime yönelik kırtasiye desteği, ücretsiz servis hizmetleri ve daha birçok destekle sizi yalnız bırakmadık. Eğitimde fırsat eşitliği sağlama çabamızla, belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Gölbaşınızı bir öğrenci ve eğitim kenti haline getirdik” şeklinde konuştu. Başkan Şimşek açıklamasına şu şekilde devam etti: “Şimdi yine önemli bir dönem olan ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için harekete geçiyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Başvuru Ücretlerinizi biz karşılayacağız. Siz yeter ki okumaya odaklanın. Vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler olmanız için çaba gösterin. Ben hem başkanınız hem de ağabeyiniz olarak sizlerin daima yanındayım. Rabbim zihin açıklığı versin. Sizlere yürekten başarılar diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Sağlıklı günler diliyorum.” BAŞVURU NASIL YAPILIR? Sınav ücreti desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, sınav giriş belgesi, ödeme dekontu ve geçerli bir IBAN numarasıyla birlikte Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binasına gelerek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurular, 19-28 Şubat tarihleri arasında haftanın her günü belirlenen merkezlerde 08.00-17.00 saatleri arasında kabul edilecektir.
Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (TYT-AYT-YDT) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek eğitime destek olmaya devam ediyor.  Gölbaşı Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (TYT-AYT-YDT) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak.

SİZLERİN HER ZAMAN YANINDAYIM

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerin yanında olduk. Eğitime yönelik kırtasiye desteği, ücretsiz servis hizmetleri ve daha birçok destekle sizi yalnız bırakmadık. Eğitimde fırsat eşitliği sağlama çabamızla, belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Gölbaşınızı bir öğrenci ve eğitim kenti haline getirdik” şeklinde konuştu.

Başkan Şimşek açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Şimdi yine önemli bir dönem olan ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için harekete geçiyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Başvuru Ücretlerinizi biz karşılayacağız. Siz yeter ki okumaya odaklanın. Vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler olmanız için çaba gösterin. Ben hem başkanınız hem de ağabeyiniz olarak sizlerin daima yanındayım. Rabbim zihin açıklığı versin. Sizlere yürekten başarılar diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Sağlıklı günler diliyorum.”

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Sınav ücreti desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, sınav giriş belgesi, ödeme dekontu ve geçerli bir IBAN numarasıyla birlikte Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binasına gelerek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurular, 19-28 Şubat tarihleri arasında haftanın her günü belirlenen merkezlerde 08.00-17.00 saatleri arasında kabul edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.