Fiart Sanat Evi'nde Nevruz Bayramı Sergisi Açıldı

Kültür-Sanat 04.04.2024 - 09:44, Güncelleme: 04.04.2024 - 09:44
 

Fiart Sanat Evi'nde Nevruz Bayramı Sergisi Açıldı

Sema KUMRULU / Nevruz Bayramı dolayısıyla, ''Tüm Renklerinle Hoş Geldin Bahar'' temalı karma resim sergisi, 23 Mart 2024 tarihinde Fiart Sanat Evi'nde açılış yaptı.
    Sergi açılışını yapan Ressam Nevruz Erken; 21 Mart'ta doğduğunu adını Nevruz Bayramından aldığını ve baharın müjdecisi olan Nevruz'un Türk kültüründeki önemine dikkat çekti.     Sergiyi düzenleyen Ressam Filiz Köker; ''Nevruzla, tabiatın yeniden doğuşuna şahitlik etmek ve sanatın ışıl ışıl renkleriyle hep birlikte kutlamak için bir araya geldik'' diye konuştu.      Sergide; Ali Düzgün, Aziz Karakoç, Demet Adalı, Deniz Yazar, Derya Saatçıoğlu, Didem Ferah Eroğlu, Dilek Aksoy, Ece Kaya, Emel Yalın, Emine Gökgöz Ergün, Ersan Çetin, Esra Efeçınar, Nevruz Erken, Fatoş Kutkam, Ferhat Karabulut, Filiz Köker, Hakan Eken, Hüsnü Mol, İzzet Gül, Mehmet Belge, Muharrem Aygün, Nazlı Er, Okyanus Gençtürkoğlu, Orhan Gazi Binboğa, Sabiha Çeri, Samiye Kahraman ve Yıldız Anadolu eserleriyle yer aldı.    Ankara'nın tarihi Kalesi'nde, tarihi bir galeride açılan sergi, 7 Nisan  Pazar gününe kadar devam edecek.    Sergiyi düzenleyen Ressam Filiz Köker ve eserleriyle sergide yer alan tüm ressamlarımızı kutluyorum. Nevruz Bayramımız kutlu olsun.
Sema KUMRULU / Nevruz Bayramı dolayısıyla, ''Tüm Renklerinle Hoş Geldin Bahar'' temalı karma resim sergisi, 23 Mart 2024 tarihinde Fiart Sanat Evi'nde açılış yaptı.

    Sergi açılışını yapan Ressam Nevruz Erken; 21 Mart'ta doğduğunu adını Nevruz Bayramından aldığını ve baharın müjdecisi olan Nevruz'un Türk kültüründeki önemine dikkat çekti.

    Sergiyi düzenleyen Ressam Filiz Köker; ''Nevruzla, tabiatın yeniden doğuşuna şahitlik etmek ve sanatın ışıl ışıl renkleriyle hep birlikte kutlamak için bir araya geldik'' diye konuştu. 

    Sergide; Ali Düzgün, Aziz Karakoç, Demet Adalı, Deniz Yazar, Derya Saatçıoğlu, Didem Ferah Eroğlu, Dilek Aksoy, Ece Kaya, Emel Yalın, Emine Gökgöz Ergün, Ersan Çetin, Esra Efeçınar, Nevruz Erken, Fatoş Kutkam, Ferhat Karabulut, Filiz Köker, Hakan Eken, Hüsnü Mol, İzzet Gül, Mehmet Belge, Muharrem Aygün, Nazlı Er, Okyanus Gençtürkoğlu, Orhan Gazi Binboğa, Sabiha Çeri, Samiye Kahraman ve Yıldız Anadolu eserleriyle yer aldı.

   Ankara'nın tarihi Kalesi'nde, tarihi bir galeride açılan sergi, 7 Nisan  Pazar gününe kadar devam edecek.

   Sergiyi düzenleyen Ressam Filiz Köker ve eserleriyle sergide yer alan tüm ressamlarımızı kutluyorum. Nevruz Bayramımız kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.