Etimesgut'ta işçi ve memurlar mutlu

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.03.2024 - 12:46, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:46
 

Etimesgut'ta işçi ve memurlar mutlu

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sendikalı hale getirdiği 1.835 işçiye yüzde 70 zam yaparak en düşük maaşı 26 bin TL'ye yükseltmesinin ardından, memurlara da müjde verdi: Bayram ikramiyeleri 15 Mart'ta maaşlarla birlikte hesaplara yatırılacak.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Belediyemizde çalışan memurlarımızın 5 bin TL'lik Bayram İkramiyelerini 15 Mart'ta maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı olsun" açıklamasında bulundu. Demirel, yatırım ve hizmetleri işçi ve memurların üstün gayret ve emeğiyle gerçekleştirdiklerini belirtti. "Çalışanlarımıza değer veriyoruz" diyen Demirel, Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi imzalayarak bin 835 işçiye yüzde 70'i aşan oranda zam yapıldığını ve sosyal haklarda iyileştirmelerle artışın yüzde 75'e ulaştığını ifade etti. Memurların Bayram ikramiyelerini Ramazan ayı içinde almalarının hedeflendiğini vurguladı. Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Tuncay Erdem, Sendikanın Ankara Şube Başkanvekili Talip Akbaş ile birlikte Başkan Demirel'i ziyaret ederek, çalışanlara verdikleri destek için teşekkür ettiler. Erdem, Demirel'in memurların haklarını savunmak için büyük gayret gösterdiğini ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sendikalı hale getirdiği 1.835 işçiye yüzde 70 zam yaparak en düşük maaşı 26 bin TL'ye yükseltmesinin ardından, memurlara da müjde verdi: Bayram ikramiyeleri 15 Mart'ta maaşlarla birlikte hesaplara yatırılacak.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Belediyemizde çalışan memurlarımızın 5 bin TL'lik Bayram İkramiyelerini 15 Mart'ta maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Demirel, yatırım ve hizmetleri işçi ve memurların üstün gayret ve emeğiyle gerçekleştirdiklerini belirtti. "Çalışanlarımıza değer veriyoruz" diyen Demirel, Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşmesi imzalayarak bin 835 işçiye yüzde 70'i aşan oranda zam yapıldığını ve sosyal haklarda iyileştirmelerle artışın yüzde 75'e ulaştığını ifade etti. Memurların Bayram ikramiyelerini Ramazan ayı içinde almalarının hedeflendiğini vurguladı.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Tuncay Erdem, Sendikanın Ankara Şube Başkanvekili Talip Akbaş ile birlikte Başkan Demirel'i ziyaret ederek, çalışanlara verdikleri destek için teşekkür ettiler. Erdem, Demirel'in memurların haklarını savunmak için büyük gayret gösterdiğini ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.