Ertuğrul Başkan Gönül Kapılarını Çalıyor

Yerel 05.01.2024 - 13:29, Güncelleme: 05.01.2024 - 13:29
 

Ertuğrul Başkan Gönül Kapılarını Çalıyor

Esnafın ve vatandaşların yanında olma gayretleriyle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ev ev, kapı kapı dolaşmaya devam ediyor.
Pursaklar’ın her mahallesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yoğun çalışma takviminde fırsat bulduğu her anı değerlendirerek ilçe sakinlerinin gönül kapılarını çalıyor. Günün her saati vatandaşlarla iç içe olarak gönül kapılarını çaldıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Halini hatırını sormadığımız kimse kalmasın diye vatandaşlarımızın kapılarını çalıyoruz. İlçe halkımızla bol bol sohbet ediyor, taleplerini yerinde dinliyoruz. Pursaklar olarak biz büyük bir aileyiz. Gönüller bir olunca hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerji ile geceyi gündüzümüze katıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, yarında ilçemizeaynı enerji ile hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi. Her gittiği mahallede, cadde de, sokakta büyük bir sevgiyle karşılaşan Başkan Ertuğrul Çetin, gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle hane sakinlerinin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak talep ve isteklerini dinliyor.
Esnafın ve vatandaşların yanında olma gayretleriyle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ev ev, kapı kapı dolaşmaya devam ediyor.

Pursaklar’ın her mahallesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yoğun çalışma takviminde fırsat bulduğu her anı değerlendirerek ilçe sakinlerinin gönül kapılarını çalıyor.

Günün her saati vatandaşlarla iç içe olarak gönül kapılarını çaldıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Halini hatırını sormadığımız kimse kalmasın diye vatandaşlarımızın kapılarını çalıyoruz. İlçe halkımızla bol bol sohbet ediyor, taleplerini yerinde dinliyoruz. Pursaklar olarak biz büyük bir aileyiz. Gönüller bir olunca hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerji ile geceyi gündüzümüze katıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, yarında ilçemizeaynı enerji ile hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Her gittiği mahallede, cadde de, sokakta büyük bir sevgiyle karşılaşan Başkan Ertuğrul Çetin, gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle hane sakinlerinin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak talep ve isteklerini dinliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.