En kapsamlı ’Dijital Yayıncılık’ buluşması

Güncel 28.05.2024 - 12:14, Güncelleme: 28.05.2024 - 12:14
 

En kapsamlı ’Dijital Yayıncılık’ buluşması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliğinde “Yerel Medyada Dijitalleşme” temasıyla düzenlenecek “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık Konferansı’nda 3 oturumla medyada dijitalleşme ele alınacak.
RTÜK ve TİMBİR iş birliğinde Ankara’da 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü Saat 10.00’da düzenlenecek “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık Konferansı”nda yerel medyada dijitalleşme ele alınacak. YAPAY ZEAKANIN MEDYAYA ETKİSİ Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve RTÜK uzmanları ile akademisyenler, gazeteciler, televizyon yayıncıları, haber ajansı ve internet medyası temsilcileri, hukukçular ve dijital yayıncılık ile pazarlama iletişimi uzmanları olmak üzere sektörün tüm paydaşlarının sunumlar gerçekleştireceği konferansta, Türkiye Yüzyılında yeni yayıncılık modelleri, yerel medyadaki dijital dönüşümde sorunlar ve örnekler ile yapay zekanın medyaya etkisi ve riskler başta olmak üzere çeşitli konular ele alınacak. 3 OTURUM HALİNDE ELE ALINACAK Türkiye Yüzyılında Dijital Medya Konferansı’nda 3 ana başlıkta oturumlar gerçekleştirilecek. Türkiye Yüzyılı’nda Dijital Medya, Yeni Yayıncılık Modelleri ve Riskleri ile Yerelde Medyanın Dijitalleşmesi: Sorunlar ve Örnekler başlıklı oturumlarda alanında uzmanlar sunumlar gerçekleştirilecek. FOTOĞRAF SERGİSİ DE AÇILACAK CP Ankara Otel’de 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü Saat 10.00’da başlayacak Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık Konferansı’nda ayrıca Belgesel Yapımcısı İsmail Kahraman tarafından Türk Basın Tarihi temalı fotoğraf sergisi de açılacak.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliğinde “Yerel Medyada Dijitalleşme” temasıyla düzenlenecek “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık Konferansı’nda 3 oturumla medyada dijitalleşme ele alınacak.

RTÜK ve TİMBİR iş birliğinde Ankara’da 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü Saat 10.00’da düzenlenecek “Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık Konferansı”nda yerel medyada dijitalleşme ele alınacak.

YAPAY ZEAKANIN MEDYAYA ETKİSİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve RTÜK uzmanları ile akademisyenler, gazeteciler, televizyon yayıncıları, haber ajansı ve internet medyası temsilcileri, hukukçular ve dijital yayıncılık ile pazarlama iletişimi uzmanları olmak üzere sektörün tüm paydaşlarının sunumlar gerçekleştireceği konferansta, Türkiye Yüzyılında yeni yayıncılık modelleri, yerel medyadaki dijital dönüşümde sorunlar ve örnekler ile yapay zekanın medyaya etkisi ve riskler başta olmak üzere çeşitli konular ele alınacak.

3 OTURUM HALİNDE ELE ALINACAK

Türkiye Yüzyılında Dijital Medya Konferansı’nda 3 ana başlıkta oturumlar gerçekleştirilecek. Türkiye Yüzyılı’nda Dijital Medya, Yeni Yayıncılık Modelleri ve Riskleri ile Yerelde Medyanın Dijitalleşmesi: Sorunlar ve Örnekler başlıklı oturumlarda alanında uzmanlar sunumlar gerçekleştirilecek.

FOTOĞRAF SERGİSİ DE AÇILACAK

CP Ankara Otel’de 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü Saat 10.00’da başlayacak Türkiye Yüzyılında Dijital Yayıncılık Konferansı’nda ayrıca Belgesel Yapımcısı İsmail Kahraman tarafından Türk Basın Tarihi temalı fotoğraf sergisi de açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.