Celalettin Kartal Resim Sergisi 13 Ocak'ta Emin Antik’te açılıyor

Kültür-Sanat 07.01.2024 - 23:27, Güncelleme: 07.01.2024 - 23:37
 

Celalettin Kartal Resim Sergisi 13 Ocak'ta Emin Antik’te açılıyor

ANKHABER / Ankara’nın önemli kültür/sanat merkezlerinden Emin Antik yine önemli bir resim sergisine ev sahipliği yapacak.
Ressam Celalettin Kartal’ın Resim Sergisi 13 Ocak'ta Emin Antik’te açılacak. Ankara Kalesi’ndeki ayrıcalıklı kültür/sanat merkezlerinden biri olan Emin Antik’teki Celalettin Kartal Resim Sergisi’nin açılış saati 14.00. Emin Antik Sanat Merkezi’nden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: “Emin Antik, yurt içinde ve dışında yaşayan sanatçılara kapılarını açarak sanatın evrenselliğini siz değerli sanatseverlere sunmaya devam ediyor... Bu kez değerli konuğumuz; Ressam Celalettin Kartal olacak. Sanatçı birçok Avrupa ülkesinde eserleri sergilenmiş ve önemli yapıtlara imza atmıştır. Ressam 25 yıldır Polonya’da yaşamakta,  evrensel dokunuşları ile evreni sizin adınıza kucaklayarak kalıcı eserlere imza atmaktadır. Serginin açılışı, 13 Ocak 2024 Cumartesi Saat 14.00’te. Bu ışıltılı resim sergisinin açılışını siz sanatsever dostların katılımı ile yapmaktan onur duyarız... Sakın kimselere söz vermeyin.”
ANKHABER / Ankara’nın önemli kültür/sanat merkezlerinden Emin Antik yine önemli bir resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Ressam Celalettin Kartal’ın Resim Sergisi 13 Ocak'ta Emin Antik’te açılacak.

Ankara Kalesi’ndeki ayrıcalıklı kültür/sanat merkezlerinden biri olan Emin Antik’teki Celalettin Kartal Resim Sergisi’nin açılış saati 14.00.

Emin Antik Sanat Merkezi’nden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Emin Antik, yurt içinde ve dışında yaşayan sanatçılara kapılarını açarak sanatın evrenselliğini siz değerli sanatseverlere sunmaya devam ediyor...

Bu kez değerli konuğumuz; Ressam Celalettin Kartal olacak.

Sanatçı birçok Avrupa ülkesinde eserleri sergilenmiş ve önemli yapıtlara imza atmıştır.

Ressam 25 yıldır Polonya’da yaşamakta,  evrensel dokunuşları ile evreni sizin adınıza kucaklayarak kalıcı eserlere imza atmaktadır.

Serginin açılışı, 13 Ocak 2024 Cumartesi Saat 14.00’te.

Bu ışıltılı resim sergisinin açılışını siz sanatsever dostların katılımı ile yapmaktan onur duyarız... Sakın kimselere söz vermeyin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.