ÇAHEM'den ''Zanaattan Sanata Yıl Sonu Gösterisi ve Sergisi''

Kültür-Sanat 03.06.2023 - 09:43, Güncelleme: 03.06.2023 - 09:43
 

ÇAHEM'den ''Zanaattan Sanata Yıl Sonu Gösterisi ve Sergisi''

Sema KUMRULU / ''Zanaattan Sanata Yıl Sonu Gösterisi ve Sergisi'' Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 1 Haziran 2023 tarihinde açılış yaptı.
   Çankaya Halk Eğitim Merkezi (ÇAHEM)  eşgüdümünde, Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri kursiyerlerinin meslek edinme ve hobi kurslarında ortaya çıkan eserleri sergilendi. 2022-2023 Yılı Dönem Sonu Sergisi; Çankaya Belediyesinde farklı semtlerde hizmet veren yirmi altı Çankaya Evi'nde toplum merkezli çalışmaların sanatla buluşması açısından özel anlam taşıyor.    Etkinlikte konuşan ÇAHEM Müdürü Namık Kemal Yıldız, Halk Eğitim Merkezlerinin önemine dikkat çekerek 800'ü aşan eğitim kadrosuyla 70 bin kursiyere eğitim verdiklerini söyledi.    Yaş sınırı olmayan ÇAHEM'de kursiyerlerin resimden, rölyefe takı tasarımından, seramiğe örgüden, ev aksesuarlarına kadar emekleri yer alıyor.     Çocuk Ressamların çalışmalarının bulunduğu standa resmi bulunan Ada Ünal bakın neler anlattı,     ''Ben Ada Ünal. Ulubatlı Hasan İlkokulu 4. sınıf öğrencisiyim. Dört yaşından beri resim çiziyorum. Resim beni ayrı bir boyuta taşıyor. Kara kalem, kuru kalem, sulu boya her tür çalışmayı seviyorum. Annem de ressam bana çok desteği var tabii. Bu sergi benim katıldığım ilk sergim. ÇAHEM'de aldığım kurslar,  kendimi keşfetmeme sebep oldu.  Diğer çocuklara da örnek olmak istiyorum. Resim çalışmalarıma hep devam edeceğim''     Son derece güzel hazırlanan 1- 4 Haziran 2023 tarihleri arasında açık olan sergi, 4 gün boyunca atölye çalışmaları ile devam edecek.
Sema KUMRULU / ''Zanaattan Sanata Yıl Sonu Gösterisi ve Sergisi'' Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 1 Haziran 2023 tarihinde açılış yaptı.

   Çankaya Halk Eğitim Merkezi (ÇAHEM)  eşgüdümünde, Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri kursiyerlerinin meslek edinme ve hobi kurslarında ortaya çıkan eserleri sergilendi. 2022-2023 Yılı Dönem Sonu Sergisi; Çankaya Belediyesinde farklı semtlerde hizmet veren yirmi altı Çankaya Evi'nde toplum merkezli çalışmaların sanatla buluşması açısından özel anlam taşıyor.

   Etkinlikte konuşan ÇAHEM Müdürü Namık Kemal Yıldız, Halk Eğitim Merkezlerinin önemine dikkat çekerek 800'ü aşan eğitim kadrosuyla 70 bin kursiyere eğitim verdiklerini söyledi.

   Yaş sınırı olmayan ÇAHEM'de kursiyerlerin resimden, rölyefe takı tasarımından, seramiğe örgüden, ev aksesuarlarına kadar emekleri yer alıyor.

    Çocuk Ressamların çalışmalarının bulunduğu standa resmi bulunan Ada Ünal bakın neler anlattı,

    ''Ben Ada Ünal. Ulubatlı Hasan İlkokulu 4. sınıf öğrencisiyim. Dört yaşından beri resim çiziyorum. Resim beni ayrı bir boyuta taşıyor. Kara kalem, kuru kalem, sulu boya her tür çalışmayı seviyorum. Annem de ressam bana çok desteği var tabii. Bu sergi benim katıldığım ilk sergim. ÇAHEM'de aldığım kurslar,  kendimi keşfetmeme sebep oldu.  Diğer çocuklara da örnek olmak istiyorum. Resim çalışmalarıma hep devam edeceğim''

    Son derece güzel hazırlanan 1- 4 Haziran 2023 tarihleri arasında açık olan sergi, 4 gün boyunca atölye çalışmaları ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.