Büyükşehir Sorumluluğundaki İşleri Mamak Belediyesi Yapıyor

Ankara 03.01.2024 - 14:35, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:35
 

Büyükşehir Sorumluluğundaki İşleri Mamak Belediyesi Yapıyor

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özalp ve Mehmet Ali Altun Caddelerinde detaylı temizlik gerçekleştirdi.
Hizmet ve eser belediyeciliğinin en güzel örneklerini veren Mamak Belediyesi, imar, alt yapı, temizlik ve çevre sağlığı gibi konularda da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yetki ve sorumluluk bölgelerinde çalışmalarını aksatmadan gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Büyükşehir yönetiminin sorumluluğunda olan bölgeleri de temizledi. Vatandaş şikâyetlerini değerlendiren Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan Mehmet Ali Altun ve Özalp Caddelerinde detaylı temizlik yaptı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya paylaşımından caddelerin temizlik öncesi ve sonrası hallerini paylaşarak “Ankara bunu hak edecek ne yaptı da bu kadar bakımsız, bu kadar ilgisiz kaldı. Şu hale bakın, Ankara’da her yer bu durumda. ÇÖP - ÇAMUR – ÇUKUR. Ankara Büyükşehir’in ihmal ettiği her işi Mamak’ta biz, tüm gücümüzle yapmak için çalışıyoruz. Mevcut Büyükşehir belediye başkanı, kendi şahsi kariyer planı ile uğraşırken maalesef Ankara’yla ilgilenmedi, Ankara’yı ihmal etti, yazık oldu Güzelim Ankara’ya. Ankara Pırıltısını Kaybetti. Ankaralılar bunun hesabını mevcut Büyükşehir yönetimine soracak, 31 Mart’ta sandıktan çıkmayacaklar. Demagoji yaparak siyaset yapmaktan iş yapmaya vakit bulamadılar. Ankara’yı bu şekilde kaderine terk ederek ihmal edenler, Güzelim Ankara’ya bunu layık görenler, bu vurdumduymazlığın bedelini ödeyecekler. Bu görüntüyü hiçbir mazeret haklı çıkarmaz, boşuna çabalamayın. Gerçek Belediyeciliğe az kaldı, 31 Mart’a az kaldı. Halkımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Büyükşehirden şimdilik hayır yok! Nerede eksik varsak biz tamamlıyoruz” diye yazdı.
Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özalp ve Mehmet Ali Altun Caddelerinde detaylı temizlik gerçekleştirdi.

Hizmet ve eser belediyeciliğinin en güzel örneklerini veren Mamak Belediyesi, imar, alt yapı, temizlik ve çevre sağlığı gibi konularda da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yetki ve sorumluluk bölgelerinde çalışmalarını aksatmadan gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Büyükşehir yönetiminin sorumluluğunda olan bölgeleri de temizledi. Vatandaş şikâyetlerini değerlendiren Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan Mehmet Ali Altun ve Özalp Caddelerinde detaylı temizlik yaptı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya paylaşımından caddelerin temizlik öncesi ve sonrası hallerini paylaşarak “Ankara bunu hak edecek ne yaptı da bu kadar bakımsız, bu kadar ilgisiz kaldı. Şu hale bakın, Ankara’da her yer bu durumda.

ÇÖP - ÇAMUR – ÇUKUR. Ankara Büyükşehir’in ihmal ettiği her işi Mamak’ta biz, tüm gücümüzle yapmak için çalışıyoruz. Mevcut Büyükşehir belediye başkanı, kendi şahsi kariyer planı ile uğraşırken maalesef Ankara’yla ilgilenmedi, Ankara’yı ihmal etti, yazık oldu Güzelim Ankara’ya. Ankara Pırıltısını Kaybetti. Ankaralılar bunun hesabını mevcut Büyükşehir yönetimine soracak, 31 Mart’ta sandıktan çıkmayacaklar. Demagoji yaparak siyaset yapmaktan iş yapmaya vakit bulamadılar. Ankara’yı bu şekilde kaderine terk ederek ihmal edenler, Güzelim Ankara’ya bunu layık görenler, bu vurdumduymazlığın bedelini ödeyecekler. Bu görüntüyü hiçbir mazeret haklı çıkarmaz, boşuna çabalamayın. Gerçek Belediyeciliğe az kaldı, 31 Mart’a az kaldı.

Halkımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Büyükşehirden şimdilik hayır yok! Nerede eksik varsak biz tamamlıyoruz” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.