Başkentli Minikler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Güncel 12.01.2024 - 11:56, Güncelleme: 12.01.2024 - 11:56
 

Başkentli Minikler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Elvankent Aile Yaşam Merkezi üyesi 6-9 yaş arasındaki 70 öğrenci, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görev yapan personelle bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrenciler, gazetecilik mesleği hakkında merak ettiklerini öğrenirken basın mensuplarının da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştirdi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görev yapan gazeteci büyükleriyle bir araya gelen 6-9 yaş arasındaki öğrenciler, gazetecilik mesleğini yakından tanıma imkânı buldu.   ÇOCUKLAR İLK GAZETECİLİK DENEYİMLERİNİ YAŞADI Elvankent Aile Yaşam Merkezi üyesi 70 öğrenci muhabir, kameraman ve foto muhabirliği meslekleriyle ilgili merak ettiklerini gazeteci büyüklerine sordu. Moderatörtlüğünü Elvankent Aile Yaşam Merkezi eğitmenlerinden Muzaffer Onuk'un gerçekleştirdiği söyleşide deneyimli gazeteciler ABB TV Sorumlusu Elif Akaydın Özkan, Haber Kameramanı Fatih Kalkan ve Foto Muhabiri Toygar Dündar; üyelerin sorularını yanıtlarken bir yandan da gazeteci olmak isteyenlerle, mesleki tecrübelerini paylaştı. Minik gazeteci adayları;söyleşi sonunda yaptıkları mizansen haberle, öğrendiklerini uygularken ilk mesleki deneyimlerini de yaşamış oldular. Program sonunda Elvankent AYM İdari Sorumlusu Yasemin Eraslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının şeffaf belediyecilik ilkesi gereği şeffaf gazetecilik anlayışıyla hizmet ettiğini vurgulayarak, söyleşiye katılan gazetecilere çiçek takdim etti, konukların nezdinde tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  
Elvankent Aile Yaşam Merkezi üyesi 6-9 yaş arasındaki 70 öğrenci, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görev yapan personelle bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrenciler, gazetecilik mesleği hakkında merak ettiklerini öğrenirken basın mensuplarının da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görev yapan gazeteci büyükleriyle bir araya gelen 6-9 yaş arasındaki öğrenciler, gazetecilik mesleğini yakından tanıma imkânı buldu.

 

ÇOCUKLAR İLK GAZETECİLİK DENEYİMLERİNİ YAŞADI

Elvankent Aile Yaşam Merkezi üyesi 70 öğrenci muhabir, kameraman ve foto muhabirliği meslekleriyle ilgili merak ettiklerini gazeteci büyüklerine sordu.

Moderatörtlüğünü Elvankent Aile Yaşam Merkezi eğitmenlerinden Muzaffer Onuk'un gerçekleştirdiği söyleşide deneyimli gazeteciler ABB TV Sorumlusu Elif Akaydın Özkan, Haber Kameramanı Fatih Kalkan ve Foto Muhabiri Toygar Dündar; üyelerin sorularını yanıtlarken bir yandan da gazeteci olmak isteyenlerle, mesleki tecrübelerini paylaştı.

Minik gazeteci adayları;söyleşi sonunda yaptıkları mizansen haberle, öğrendiklerini uygularken ilk mesleki deneyimlerini de yaşamış oldular.

Program sonunda Elvankent AYM İdari Sorumlusu Yasemin Eraslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının şeffaf belediyecilik ilkesi gereği şeffaf gazetecilik anlayışıyla hizmet ettiğini vurgulayarak, söyleşiye katılan gazetecilere çiçek takdim etti, konukların nezdinde tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.