Bach Magnificat, Ankara'da meraklılarıyla buluşacak

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 08.03.2024 - 17:11, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:11
 

Bach Magnificat, Ankara'da meraklılarıyla buluşacak

Barok müziğin önemli eserlerinden biri olan Bach Magnificat, 9 Mart 2024 tarihinde Ankara'da müzikseverlerle buluşacak.
Bu özel konser, Bilkent Senfoni Orkestrası'nın 2023-24 sezonunda düzenlediği Barok Müzik Konserler dizisinin ikinci etkinliği olarak gerçekleşecek. Konserde, BSO'nun yanı sıra Orkestra Şefi Tolga Atalay Ün ve Koro Şefi Çiğdem Aytepe yönetiminde Saygun Filarmoni Korosu yer alacak. Solistler arasında ise Soprano İrem Kırgız, Soprano Deniz Özsökmenler, Alto Samed Kahreman, Tenor Oğulcan Gökalp ve Bas Bariton Mert Özdemir bulunacak. Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın mekan sponsoru olarak katkı sağladığı bu özel konser, 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20.00'da Bilkent Konser Salonu'nda gerçekleşecek. Saygun Filarmoni Korosu, 2014 yılından itibaren Ankara'nın köklü orkestraları ve ülkemizin önde gelen orkestra şefleriyle birlikte başarılı performanslar sergilemiş ve 2016 yılında Donizetti Klasik Müzik ödüllerinde "Yılın Korosu" seçilmiştir. Koro, J. Brahms'in Ein Deutsches Requiem'i, C. Debussy'nin Noktürnler'i, G. Holst'un Gezegenler'i, M. Sun'un Kurtuluş Suiti'i, Saygun'un Eski Üslupta Kantat'ı gibi klasikleşmiş yapıtların yanı sıra, dünya prömiyerleri de dahil olmak üzere çeşitli eserleri seslendirmiş ve büyük beğeni toplamıştır. Bu özel konserde Bach Magnificat'ın muhteşem yorumu, sanatseverlere unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.
Barok müziğin önemli eserlerinden biri olan Bach Magnificat, 9 Mart 2024 tarihinde Ankara'da müzikseverlerle buluşacak.

Bu özel konser, Bilkent Senfoni Orkestrası'nın 2023-24 sezonunda düzenlediği Barok Müzik Konserler dizisinin ikinci etkinliği olarak gerçekleşecek. Konserde, BSO'nun yanı sıra Orkestra Şefi Tolga Atalay Ün ve Koro Şefi Çiğdem Aytepe yönetiminde Saygun Filarmoni Korosu yer alacak. Solistler arasında ise Soprano İrem Kırgız, Soprano Deniz Özsökmenler, Alto Samed Kahreman, Tenor Oğulcan Gökalp ve Bas Bariton Mert Özdemir bulunacak.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın mekan sponsoru olarak katkı sağladığı bu özel konser, 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20.00'da Bilkent Konser Salonu'nda gerçekleşecek. Saygun Filarmoni Korosu, 2014 yılından itibaren Ankara'nın köklü orkestraları ve ülkemizin önde gelen orkestra şefleriyle birlikte başarılı performanslar sergilemiş ve 2016 yılında Donizetti Klasik Müzik ödüllerinde "Yılın Korosu" seçilmiştir.

Koro, J. Brahms'in Ein Deutsches Requiem'i, C. Debussy'nin Noktürnler'i, G. Holst'un Gezegenler'i, M. Sun'un Kurtuluş Suiti'i, Saygun'un Eski Üslupta Kantat'ı gibi klasikleşmiş yapıtların yanı sıra, dünya prömiyerleri de dahil olmak üzere çeşitli eserleri seslendirmiş ve büyük beğeni toplamıştır. Bu özel konserde Bach Magnificat'ın muhteşem yorumu, sanatseverlere unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.