ATEM’den 25 Yıllık Emlakçılara Onur Belgesi

Ekonomi 31.12.2023 - 11:49, Güncelleme: 31.12.2023 - 11:50
 

ATEM’den 25 Yıllık Emlakçılara Onur Belgesi

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) 25 yıldan bu yana emlak danışmanlığı yapanlara düzenlediği törenle onur belgesi verdi. Etimesgut ilçesinde bulunan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene ilgi yoğundu.
Emlak danışmanlığını meslek olarak gören ve 25 yılı geride bırakarak mesleğinin etik ilkelerine dikkat edenlere Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından ‘Onur Belgesi’ verildi. Programa Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası İş Geliştirme ve Gayrimenkul Danışmanı İslam Poyraz ile ATEM ve emlakçı esnafı katıldı. HAKAN AKÇAM’IN KONUŞMASI Programın açış konuşmasını yapan ATEM Başkanı Hakan Akçam, meslekte geride bırakılan yılların çok önemli olduğuna dikkat çekti. “İster mesleki isterse özel hayatımıza dair olsun yıl dönümlerimizin ayrı bir yeri ve önemi bulunmaktadır” diyen Akçam sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaş günleri, evlilik günleri derneklerin, meslek odalarının kuruluş günlerinin her biri üzerinde durulması gereken günlerdir. Yaşamımızda önemli günlerin layıkıyla kutlanması mesleki ilişkinin bağlılığının gelişmesine yol açar. Mutlaka geride bırakılan yıllar içinde aynısı geçerlidir.” Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası olarak meslekte 25 yılını dolduran hatta aşan meslektaşlarına hem teşekkür etmek hem de vefanın en güzel örneğini sunmak istediklerini ifade eden Akçam şunlara değindi: “Sizleri unutmadığımızı ifade etmek istiyorum, sizler bunu hak ediyorsunuz. Mesleki etik ilkelerle anlamına kavuşmuş yıllar geride kalmıştır. Geçen yıllar bir açıdan meslek hayatında olgunluk dönemi olarak kabul edilebilir. Mesleki olgunluğu bilgi birikiminizle birleştirerek kazanca dönüştürebileceğinizi düşünüyorum. Sizlere nice 25 seneler diliyorum. Sizler için uzun ömürler, uzun çalışma hayatı temenni ediyorum. Her daim mutlu olun.” Emlakçılara "Onur Belgesi" verildikten sonra çekilen toplu fotoğraf ile program sonlandırıldı.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) 25 yıldan bu yana emlak danışmanlığı yapanlara düzenlediği törenle onur belgesi verdi. Etimesgut ilçesinde bulunan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene ilgi yoğundu.

Emlak danışmanlığını meslek olarak gören ve 25 yılı geride bırakarak mesleğinin etik ilkelerine dikkat edenlere Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından ‘Onur Belgesi’ verildi. Programa Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası İş Geliştirme ve Gayrimenkul Danışmanı İslam Poyraz ile ATEM ve emlakçı esnafı katıldı.

HAKAN AKÇAM’IN KONUŞMASI

Programın açış konuşmasını yapan ATEM Başkanı Hakan Akçam, meslekte geride bırakılan yılların çok önemli olduğuna dikkat çekti.

“İster mesleki isterse özel hayatımıza dair olsun yıl dönümlerimizin ayrı bir yeri ve önemi bulunmaktadır” diyen Akçam sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaş günleri, evlilik günleri derneklerin, meslek odalarının kuruluş günlerinin her biri üzerinde durulması gereken günlerdir. Yaşamımızda önemli günlerin layıkıyla kutlanması mesleki ilişkinin bağlılığının gelişmesine yol açar. Mutlaka geride bırakılan yıllar içinde aynısı geçerlidir.”

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası olarak meslekte 25 yılını dolduran hatta aşan meslektaşlarına hem teşekkür etmek hem de vefanın en güzel örneğini sunmak istediklerini ifade eden Akçam şunlara değindi:

“Sizleri unutmadığımızı ifade etmek istiyorum, sizler bunu hak ediyorsunuz. Mesleki etik ilkelerle anlamına kavuşmuş yıllar geride kalmıştır. Geçen yıllar bir açıdan meslek hayatında olgunluk dönemi olarak kabul edilebilir. Mesleki olgunluğu bilgi birikiminizle birleştirerek kazanca dönüştürebileceğinizi düşünüyorum. Sizlere nice 25 seneler diliyorum. Sizler için uzun ömürler, uzun çalışma hayatı temenni ediyorum. Her daim mutlu olun.”

Emlakçılara "Onur Belgesi" verildikten sonra çekilen toplu fotoğraf ile program sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.